Tu știai de acest truc? Scorțișoara și miere, aur pentru sezonul rece

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Tu știai de acest truc? Scorțișoara și miere, aur pentru sezonul rece
Tu știai de acest truc? Scorțișoara și miere, aur pentru sezonul rece

Părul este o parte fundamentală a fiecărui om și, ca orice, trebuie îngrijit cu regularitate, căutând mereu să nu fie maltratat. Acum, în sfaturile de îngrijire a pielii și părului, vă vom învăța cum să faceți niște măști cu scorțișoară pentru a vă îngriji părul în sezonul rece.

Și, sigur ca să-l păstrezi sănătos, ai cumpărat diverse produse. Dar trebuie să știi că, deși sunt eficiente, poți avea și opțiuni naturale care sunt foarte eficiente.

Una dintre acestea va fi acela de a putea folosi scorțișoara ca opțiune pentru a avea grijă de părul tău. Deși s-ar putea să nu fii convins că folosești acest lucru, trebuie să știi că scorțișoara este bogată în uleiuri esențiale, care vor ajuta la stimularea scalpului și produce creșterea într-un mod sigur și eficient.

Așa că aici vă spunem despre măștile cu scorțișoară pentru a vă îngriji scalpul în sezonul rece.

Pătrunjel, miere și lămâie. Trucul din aceste trei ingrediente face magie!

 

Cum să ai grijă de părul tău în sezonul rece cu scorțișoară?

 

Scorțișoară cu miere

Acest lucru te poate ajuta foarte mult și ai acasă ambele ingrediente, care vor servi drept balsam hidratant pentru părul tău.

Ce trebuie să faci este să pui într-un recipient 2 linguri de miere, 4 linguri de scorțișoară pudră și 1 cană de apă călduță; iar odată ce le ai, amestecă-le bine până se omogenizează.

Utilizare: după spălarea părului cu un șampon neutru, aplică amestecul tău de scorțișoară și miere și fă un masaj delicat. Lăsați să se odihnească 20 de minute, după acest timp clătiți și puteți coafa ca de obicei.

Scorțișoară, rozmarin și ou

Atât scorțișoara, rozmarinul cât și oul vor funcționa foarte bine pentru părul tău, datorită faptului că rozmarinul ajută foarte mult părul și stimulează creșterea.

Pentru a face această mască, este necesar să se pregătească apă de rozmarin clocotită cu 6 ramuri, iar când se termină de fiert se lasă să se odihnească. Într-un castron, bate un ou până devine cremos și, de asemenea, adaugă ¼ de cană de scorțișoară.

Utilizare: aplicați masca pe scalp timp de 5 minute și lăsați-o să acționeze încă 10 minute; clătește foarte bine cu apa ta de rozmarin.

Cum să faci „trucul hotelului”, astfel încât praful să nu se mai vadă în casa ta multă vreme

Scorțișoară și ulei de măsline

Scorțișoara poate ajuta și la rezultate favorabile precum creșterea strălucirii părului uscat, cu ajutorul uleiului de măsline.

Aici trebuie să puneți 3 picături de ulei de măsline într-o oală și acesta trebuie să fie la foc mic până este călduț, apoi adăugați 2 linguri de scorțișoară pudră și amestecați foarte bine până se integrează totul.

Utilizare: aplică amestecul tău de scorțișoară și ulei de măsline pe părul umed, lasă-l să se odihnească 20 de minute dacă deteriorarea este ușoară sau dacă este severă ar trebui să stea peste noapte; iar când timpul potrivit pentru părul tău a trecut, clătește bine cu apă călduță.

Scorțișoară cu maioneză

Puteți folosi aceste ingrediente pentru a vă face părul mai mătăsos și este ideal pentru părul uscat sau combinat.

Într-un recipient amestecați 1 lingură de maioneză și 1 lingură de scorțișoară pudră, trebuie să amestecați foarte bine, apoi adăugați 5 picături de apă de trandafiri și amestecați din nou și va fi gata.

Utilizare: înainte de a aplica această mască, asigură-te că părul tău este bine periat, iar apoi acoperă cu masca, care trebuie lăsată să se odihnească 20 de minute. Pentru a termina, doar clătiți cu apă călduță.

Ca recomandare, înainte de a folosi oricare dintre aceste măști, încearcă să folosești o cantitate mică pentru a observa dacă nu îți provoacă o reacție adversă.

Acum știi toate măștile naturale pe care le poți folosi pentru părul tău pentru a-l ajuta în sezonul rece.

Nu mai arunca prosoapele vechi de baie. Cele mai bune trucuri pentru a da o nouă viață

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel