Cum să faci „trucul hotelului”, astfel încât praful să nu se mai vadă în casa ta multă vreme

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Cum să faci „trucul hotelului”, astfel încât praful să nu se mai vadă în casa ta multă vreme
Cum să faci „trucul hotelului”, astfel încât praful să nu se mai vadă în casa ta multă vreme

Dacă există ceva care nu este terminat acasă, este curățarea locuinței. Și este că întotdeauna există ceva de făcut. De la chiuveta din bucătărie până la curățarea tuturor deșeurilor care au ajuns pe jos după prepararea anumitor alimente. Prin urmare, nimic mai bun decât să-ți faci viața mai ușoară. Din acest motiv, acum îți vom oferi trucul hotelului pentru ca praful să nu se vadă mult timp în casa ta.

Cu siguranță ați observat că atunci când ajungeți să vă cazați la un hotel în vacanță și să stați mai multe zile în aceeași cameră, se pare că celebrul „serviciu de curățenie” are loc în fiecare zi pentru că este puțin praf acumulat.

Dar acest lucru se datorează în principal unui truc de curățare pe care îl au în aceste locuri cu intenția de a nu se lupta atât de des cu particulele de praf care rămân lipite de suprafața mobilierului, ecranelor, noptierei sau elementelor decorative.

Baia ta miroase urât? Încearcă trucul cu paharul cu orez care vă va face viața mai ușoară

Cel mai bun lucru este că poți lua acest truc acasă și îl poți implementa, vei observa diferența absolută când îl vei pune în practică. În plus, nu vei cheltui o sumă uriașă de bani și, în același timp, te vei descurca fără alte produse care fac parte din rutina ta.

Așa că apucă-te de treabă și vei observa cum devine trucul tău preferat. Vă oferim trucul pas cu pas pentru a obține cele mai bune rezultate imediat.

Utilizări necunoscute ale foliei de aluminiu acasă: de la călcarea mai rapidă, la înmuierea zahărului. Vezi ce trucuri poți face cu ea

 

Ce să faci pentru ca praful să nu se vadă mult timp în casa ta?

 

Pentru acest truc de curățare, va trebui să luați doar aceste sfaturi înainte de aplicare:

Utilizați un aspirator și o mătură în spațiile pe care le considerați cele prăfuite, acest lucru vă va ajuta să evitați acumularea de praf. Schimbați frecvent așternuturile, se recomandă să o faceți o dată pe săptămână.

Puneți jaluzelele în loc de perdele, acestea sunt mai ușor de curățat și acumulează mai puțin praf.

Aspirați în mod regulat. Folosiți cârpe din microfibră.

Nu mai arunca prosoapele vechi de baie. Cele mai bune trucuri pentru a da o nouă viață

Acum da, cum să folosiți acest truc de curățare: luați o sticlă cu pulverizator și umpleți-o cu apă. Adăugați câteva picături de glicerină, diluați. Udați o cârpă cu acest amestec. Treceți cârpa prin zonele în care doriți să evitați acumularea de praf. De asemenea, puteți șterge prin aplicarea de puțină glicerină în găleata pentru mopul de curățare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel