Baia ta miroase urât? Încearcă trucul cu paharul cu orez care vă va face viața mai ușoară

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Baia ta miroase urât? Încercați trucul cu paharul cu orez care vă va face viața mai ușoară
Baia ta miroase urât? Încercați trucul cu paharul cu orez care vă va face viața mai ușoară

Baia este cu siguranță un spațiu în care poți petrece o perioadă considerabilă de timp, motiv pentru care este de maximă importanță să păstrezi ordinea și curățenia. Baia ta miroase urât? Încercați trucul cu paharul cu orez care vă va ușura viața și vă va ajuta să vă curățați casa.

Cu toate acestea, se poate ca, în ciuda eforturilor mari de a se asigura că acest spațiu este curat și fără niciun miros neplăcut, adevărul este că poate exista prezența acestuia din urmă și chiar mucegai.

Utilizări necunoscute ale foliei de aluminiu acasă: de la călcarea mai rapidă, la înmuierea zahărului. Vezi ce trucuri poți face cu ea

Fiecare dintre aceste probleme specifice poate apărea din cauza ventilației proaste a acestuia și, având în vedere acest lucru, este posibil ca una dintre soluții să fi fost folosirea de odorizante, ceea ce nu va fi bine, deoarece mirosul va fi mereu prezent.

Așadar, dacă alternativa de a folosi substanțe chimice nu este cea mai convenabilă, trebuie să știi că există modalități mult mai naturale de a face baia ta să nu mai aibă acel miros.

Pune acest ingredient din bucătărie în rezervorul de toaletă. Un truc fantastic! Notează-l chiar acum

 

Cum faci truc cu paharul de orez? Luați notițe

 

Așa că aici vă vom povesti despre un truc foarte eficient și, mai presus de toate, ieftin, astfel încât să îl puteți aplica în baie și să uitați de mirosurile neplăcute; și crezi sau nu, orezul va fi cel mai bun.

Și crezi sau nu, orezul este destul de eficient în combaterea mirosurilor neplăcute și chiar a umidității. Fiind uscat, are capacitatea de a absorbi excesul de umiditate din aer.

Amestecă scorțișoară cu zaț de cafea. Un truc ce te scapă de multe probleme

Știind acest lucru, ceea ce trebuie să faceți pentru a-l face eficient este să puneți orezul crud într-un pahar de sticlă sau într-un alt recipient de sticlă. Apoi plasați acest pahar/recipient într-un loc bine expus din baia dumneavoastră. Lasă-l acolo și în curând vei observa efectele pozitive în mirosul băii dumneavoastră.

Ca recomandare, puteți adăuga ulei esențial cu aroma dorită. De asemenea, schimbați orezul la fiecare 15 zile pentru un efect mai bun.

Este atât de simplu că puteți avea baia dumneavoastră fără mirosuri neplăcute. Puneți acest truc la încercare și veți observa efectul pozitiv în câteva zile.

Nu mai arunca prosoapele vechi de baie. Cele mai bune trucuri pentru a da o nouă viață

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel