Utilizări necunoscute ale foliei de aluminiu acasă: de la călcarea mai rapidă, la înmuierea zahărului. Vezi ce trucuri poți face cu ea

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Utilizări necunoscute ale foliei de aluminiu acasă: de la călcarea mai rapidă, la înmuierea zahărului. Vezi ce trucuri poți face cu ea
Utilizări necunoscute ale foliei de aluminiu acasă: de la călcarea mai rapidă, la înmuierea zahărului. Vezi ce trucuri poți face cu ea

Toți avem folie de aluminiu acasă, dar nu toți profităm la maximum de ea. De aceea, împărtășim cu voi și alte utilizări necunoscute ale foliei de aluminiu acasă.

Această foaie subțire de aluminiu este extrem de maleabilă și are multe utilizări în casă. Protejarea vaselor din frigider și folosirea lui pentru gătit sunt cele mai cunoscute modalități de utilizare.

Există și cei care aleg să acopere aragazul cu folie de aluminiu pentru a evita murdăria, dar din moment ce poate fi foarte periculos, nu este una dintre utilizările recomandate. Alte modalități de utilizare a foliei de aluminiu sunt sigure și rezolvă multe probleme de zi cu zi.

Pune acest ingredient din bucătărie în rezervorul de toaletă. Un truc fantastic! Notează-l chiar acum

 

Utilizări necunoscute ale foliei de aluminiu acasă: de la lustruirea argintului la călcarea mai rapidă

 

Lucrul obișnuit este să folosești aluminiu pentru a împacheta sandvișurile și pentru a îmbunătăți procesele de gătit ale mâncărurilor tipice de Crăciun, dar nu îți poți imagina tot ce poate face pentru tine. Cu folia de aluminiu îți poți ascuți foarfecele și o forfecuță de tăiat unghii, dar asta nu este tot.

Acestea sunt utilizările necunoscute ale foliei de aluminiu acasă, care vă vor face viața mult mai ușoară.

Înmoaie zahărul. Dacă zahărul s-a întărit și arată ca o piatră, înfășurați-l în folie de aluminiu și puneți-l la cuptor pentru 5 minute la 180ºC.

Îndreaptă părul. Treceți doar o bucată de folie de aluminiu de la rădăcini la capete șuviță cu șuviță.

Are grijă de hainele tale în mașina de spălat. Faceți bile mici din folie de aluminiu, adăugați-le la ciclul de spălare și vor absorbi încărcătura electrică care poate deteriora țesăturile. Una dintre cele mai bune moduri de a folosi folie de aluminiu.

Protejați cardurile de credit sau de debit. Cardurile care permit plata contactless trebuie protejate cu un manșon de protecție din aluminiu.

Nu mai arunca prosoapele vechi de baie. Cele mai bune trucuri pentru a da o nouă viață

Calcă mai repede. Pune o bucată de folie de aluminiu sub haina de călcat astfel încât căldura să fie distribuită uniform și ridurile să dispară imediat.

Păstrați săpunul. Pune o bucată de aluminiu sub săpunul tău, astfel încât să nu se dizolve la fel de repede. Una dintre utilizările necunoscute ale foliei de aluminiu acasă.

Tacâmuri din argint. Pune tacâmurile învelite în folie de aluminiu într-o oală cu apă fierbinte. Adăugați sare și bicarbonat de sodiu. După câteva minute, stingeți focul, aruncați apa și tacâmurile vor fi ca noi.

Sperie insectele din grădină. Agățarea benzilor de aluminiu în grădină alungă păsările și insectele și le împiedică să vă deterioreze cultura.

Un truc de la bucătari pentru ca uleiul să nu mai sară la gătit. Pune acest ingredient în tigaie de fiecare dată când prăjești ceva

Știi deja și alte modalități de a folosi folia de aluminiu acasă, pune-le la încercare!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel