Un TIR românesc și un microbuz, coliziune nimicitoare din cauza unei gropi, în Ungaria: Trei morți

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Trei persoane au murit și treisprezece au fost rănite în accidentul înfiorător petrecut vineri după-amiază pe tronsonul de drum principal 4 dintre Abony și Szolnok. Un camion românesc, cu două persoane la bord, a intrat în plin într-un microbuz cu 14 Pasageri. Camionul, cu doi români la bord, a căzut 20 de metri în gol.

Șoferul camionului înmatriculat în România, care se îndrepta de la Budapesta în direcția Debrecen, a trecut pe cealaltă bandă dintr-un motiv necunoscut și s-a ciocnit cu microbuzul din lateral, din care au căzut mai multe persoane. 

În total, în microbuz se aflau 14 persoane, angajați ai unei cunoscute companii de curierat. Mai multe persoane au fost aruncate din vehicul, iar trei au murit în urma accidentului. În urma coliziunii, camionul românesc a căzut aproape douăzeci de metri în gol.

Potrivit martorilor, camionul a intrat cu o roată a intrat într-o groapă imensă, care a dus la răsturnarea camionului, provocând  accidentul tragic pe un pasaj de lângă Szolnok.

Un TIR românesc și un microbuz, coliziune nimicitoare din cauza unei gropi, în Ungaria

 

Levente Bálint F. Levente, ofițerul de presă al poliției județene, a declarat că autotrenul care a provocat accidentul avea numere de înmatriculare românești. Potrivit purtătorului de cuvânt al departamentului de gestionare a dezastrelor din județ, Ádám Németh, două persoane călătoreau în camion, ceea ce face ca în total șaisprezece persoane să fie implicate în accident, pe lângă cele 14 persoane din microbuz.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Național de Ambulanță, Pál Gsunt în stare gravă. Opt ambulanțe și două elicoptere de salvare au ajuns la fața locului, iar răniții au fost transportați la Budapesta, Szolnok și Kecskemét.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel