Un tanc rusesc a nimicit o mașină cu civili, în Harkov, deși oamenii au fluturat un steag alb: „Părinții și o fetiță de 9 ani au fost uciși“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Rusia lansează un atac masiv în Ucraina
Rusia lansează un atac masiv în Ucraina

Fluturând un steag alb: un tanc rusesc a spulberat o mașină, în care se afla o familie cu doi copii, în regiunea Harkov. Doar un băiat de 17 ani a supraviețuit.

În regiunea Harkov, un tanc rusesc a împușcat o mașină în care se aflau civili - o familie cu doi copii.

Acest lucru a fost raportat de Parchetul General.

Ocupanții și-au dat seama că în mașină se aflau doar civili. Familia a strigat despre asta și a fluturat steagul alb, dar inutil ...

Un tanc rusesc a nimicit o mașină cu civili, deși oamenii au fluturat un steag alb

 

"Părinții și o fetiță de 9 ani au fost uciși, iar un băiat de 17 ani a fost rănit", se arată în comunicat.

Conform Registrului Unic de Proceduri Juridice, până astăzi, 22 martie, la ora 8:00 a.m., 117 copii au fost uciși și 155 răniți,  de la începutul invaziei Federației Ruse în Ucraina.

Copiii au fost cei mai afectați în regiunea Kiev (58), regiunea Harkov (40), regiunea Cernihiv (31), regiunea Donețk (30), regiunea Nicolaev (24), orașul Kiev (16), regiunea Zhytomyr (15), regiunea Kherson (15) și regiunea Sumy (14).

Ca urmare a bombardării satului. Kostiantinivka, raionul Nicolaev, regiunea Nicolaev, pe teritoriul ST "Pivdennyi Bug" casele au fost demolate, sub dărâmături au fost găsite arse cadavrele a 3 persoane, printre care și un copil de 7 ani.

Ocupanții au tras asupra autobuzelor de evacuare cu copii din Mariupol


 
La 21 martie 2022, ocupanții au tras asupra autobuzelor de evacuare cu copii din Mariupol. Patru copii au fost transportați la spital. Trei copii au fost loviți de bombardamente în districtul Polohivskyi din regiunea Zaporizhia, iar un alt copil în satul Kamenskiy. Doi dintre copii sunt în stare gravă.

Ca urmare a bombardamentelor, 548 de instituții de învățământ au fost avariate, dintre care 72 au fost complet distruse. Regiunile Donețk, Harkov, Nicolaev, Sumy, Kiev, Kherson, Cernihiv și orașul Kiev au suferit cele mai multe pagube. În plus, au fost distruse peste 40 de instituții pentru copii, inclusiv spitale, școli de artă, baze sportive și biblioteci.
 
Aceste cifre nu sunt exacte, având în vedere că nu este posibilă inspectarea locurilor de bombardament în zonele în care au loc lupte active și în teritoriile ocupate temporar, se mai arată în comunicatului Parchetului General din Ucraina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel