Un tânăr român de 18 ani s-a stins din viață în Italia: Vlad a fost transportat la spital în stare gravă, dar medicii nu au mai reușit să-l salveze

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Vlad, un tânăr român de numai 18 ani, a murit, ieri, în Cadoneghe, provincia Padova, regiunea Veneto din Italia.

Tragedie ieri la primele ore ale dimineții la Cadoneghe. Victima a fost transportată în cod roșu la spital unde a murit la scurt timp după aceea.

Conform celor reconstruite de secția locală de poliție, Vlad a fost transportat la spital în stare gravă. La o inspecție la apartamentul tânărului, militarii au găsit o doză mică de hașiș și câteva sticle de metadonă, deja parțial folosite. Supradozajul fatal ar putea fi cauza morții.

„Scuze pentru excesele mele”. 46 de ani de închisoare pentru 11 inculpați de la azilul „ororilor” din Italia. Un român, pedeapsa cea mai mare

 

Colegul românului i-ar fi dat drogurile 

 


În scurt timp, anchetatorii au strâns elemente care ar arăta faptul că un băiat de 23 de ani, colegul lui Vlad, i-ar fi dat tânărului sticlele de metadonă. Acum el este cercetat.

Tânărul român, care împlinise 18 ani pe 19 iulie, a fost internat la Chirurgie Cardiacă din Padova, dar a murit în ciuda tratamentului la care a fost supus.

Marco Schiesaro, primarul din Cadoneghe, a comentat despre tragedia tânărului rezident pe teritoriul său. „Vorbim încă o dată un fapt grav care implică tineri sau mai degrabă foarte tineri și droguri. Sunt aproape de familia băiatului, sper ca anchetatorii să investigheze cine i-a vândut drogurile și metadona. Problema drogurilor și a traficului de droguri este astăzi o realitate care trebuie combătută în toate felurile. Iată de ce am lansat o serie de verificări cu inițiativa școli care prevede staționarea poliției locale la intrare. Am intensificat verificările la Castagnara unde potenţialii traficanţi de droguri sunt deseori opriţi, aproape întotdeauna pe biciclete şi scutere care vin din Padova. Activități de control, dar și de informare care se vor desfășura în școlile cu copii cu privire la riscurile grave cu care se confruntă prin consumul de droguri, începând cu marijuana, substanță care este adesea începutul dependențelor mai grave”.

Italia. Mamă româncă, pedeapsă exemplară după ce și-a forțat fiica de 15 ani să întrețină relații intime pentru bani

 

------------------------------------------------------------------------


Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG     

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel