Un tânăr român a furat mașina unui pompier și a provocat un accident rutier

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Polițiștii din Huși au reținut, azi, 21 decembrie, un tânăr din municipiul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat și conducere fără permis

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, au probat activitatea infracțională a unui tânăr de 19 ani care, în cursul lunii august, a sustras un autoturism ce aparținea unui pompier din Huși, l-a condus pe raza municipiului, pe drumul european și l-a avariat. Ulterior,  a abandonat automobilul de parca nimic nu s-ar fi întâmplat, relatează  bzv.ro 

Tot în cursul zilei de astăzi, oamenii legii l-au identificat și reținut pe tânăr pentru 24 de ore. Acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă judecătoria Huși cu o măsură preventivă.

Un alt accident grav de circulație s-a produs, luni seara, 13 decembrie, în Șomcuta Mare din Maramureș. Și în acel caz, șoferul era sub influența alcoolului.

 

Șofer român, încarcerat, după ce s-a izbit cu maşina de un cap de pod. Bărbatul era sub influența alcoolului

 

În eveniment a fost implicat un singur autoturism. O persoană ar fi rămas încarcerată în urma impactului. La fața locului s-au deplasat pompierii militari de la descarcerare, echipajul medical al Ambulanței dar și echipajele de poliție.

La volanul autoturismului era un tânăr în vârstă de 24 de ani din satul Ciolt. Acesta ar fi circulat cu viteză excesivă neadaptată la condițiile unui carosabil ud și alunecos. A pierdut controlul volanului și s-a izbit de un podeț din beton. Impactul a fost violent, bateria din autoturism fiind aruncată la peste 20 de metri de la locul accidentului. Etilotestul a indicat 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, mașina a fost distrusă iar tânărul a rămas captiv în epava autoturismului. El a fost scos de echipajul de la descarcerare și a fost preluat de echipajul SMURD, transmite emaramures.ro. Un alt accident rutier mortal s-a produs, în noaptea de luni spre marţi, pe raza localităţii Vlăsineşti, județul Botoșani.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel