Un șofer român de TIR supraviețuiește ca prin minune după ce a fost prins în cabină, pe o autostradă din Germania: Trei camioane distruse

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Un șofer român de TIR supraviețuiește ca prin minune după ce a fost prins în cabină, pe o autostradă din Germania: Trei camioane distruse. FOTO: captură forotransporteprofesional.es
Un șofer român de TIR supraviețuiește ca prin minune după ce a fost prins în cabină, pe o autostradă din Germania: Trei camioane distruse. FOTO: captură forotransporteprofesional.es

Trei camioane s-au ciocnit unul cu celălalt pe A6, lângă Roth, în Germania.

Doi șoferi de TIR au fost grav răniți, unul dintre ei, un român de 22 de ani, care a provocat nenorocirea, scrie portalul de știri TAG24. Potrivit unui purtător de cuvânt al poliției din Franconia Centrală, un camion a frânat joi, în jurul orei locale 15:50, din cauza traficului și a fost lovit din spate de două camioane.

Din cauza lucrărilor de salvare și recuperare a camioanelor, drumul în direcția Amberg de lângă Schwabach a fost blocat complet timp de trei ore.

Germania, zguduită de un cutremur, în această dimineață. Seismul, resimțit în Italia, Austria, Franța și Elveția: Posibile daune

 

Prejudiciu de un milion de euro

 

Potrivit informațiilor de la Inspectoratul de Poliție Autostrăzită Feucht, ultimul șofer de TIR implicat în accident, un șofer român de TIR, în vârstă de 22 de ani, nu a putut frâna la timp, provocând impactul teribil între camionul său și cel din față.

Tânărul român a fost blocat în cabina sa și grav rănit, fiind nevoie de folosirea unor instrumente de extracție pentru a-l elibera.

Joi seara, polițiștii au anunțat că, în ciuda stării sale critice, viața lui nu mai este în pericol.

Șoferul în care s-a ciocnit românul a fost și el grav rănit, însă viața nu a fost în pericol. Al treilea șofer, primul din seria de camioane implicate în accident, în vârstă de 62 de ani, a fost nevătămat, dar speriat.

Prejudiciul material estimat de cercetători se ridică la peste un milion de euro.

Italia. Șofer român de TIR, imobilizat pe o autostradă, în drum spre Germania: Ce i-au descoperit polițiștii în remorcă i-ar putea aduce închisoarea

 

Vezi și 

 

Germania. Șofer român de 50 de ani și alt tânăr de 26 de ani, morți în urma unui accident produs de un SUV care circula pe contrasens

 

Un șofer român de 50 de ani a decedat, ieri, pe drumul federal B214, lângă orașul german Fürstenau, după ce un tânăr de 26 de ani a intrat cu SUV-ul pe contrasens direct în vehiculul pe care îl conducea. ambii șoferi au murit pe loc.

Vineri, 14 octombrie 2022, la prânz, pe Osnabrücker Straße (B214), în apropiere de Fürstenau, a avut loc un tragic accident de circulație în urma căruia două persoane au fost rănite mortal. Autostrada federală a fost complet închisă până la miezul nopții, iar numeroase servicii de urgență de la poliție, pompieri și ambulanță au fost la datorie ore întregi.

În jurul orei 13.30, un bărbat în vârstă de 26 de ani se afla la volanul unui VW Tiguan pe "Osnabrücker Straße", în direcția Schwagstorf, când, din motive încă necunoscute, a intrat pe contrasens. Apoi, SUV-ul s-a izbit frontal și fără să frâneze de un camion care se deplasa în sens opus pe drumul principal.

Vehiculele au fost grav avariate în urma impactului. Șoferul camionului, în vârstă de 50 de ani din România, și cetățeanul polonez de 26 de ani nu au fost salvați la timp. Aceștia au decedat în urma rănilor grave suferite la locul accidentului. Poliția a început ancheta la locul accidentului.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel