Un șofer român beat a făcut prăpăd în Austria: Șapte victime

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
politia_austria
politia_austria

Un șofer român a vrut să depășească două mașini în apropiere de Dienersdorf, districtul Hartberg-Fürstenfeld din Stiria, Austria, și a provocat un accident grav în care au fost implicate trei mașini. Toți cei șapte ocupanți, inclusiv doi copii mici, au fost răniți.

În jurul orei locale 12:15, românul, în vârstă de 47 de ani, și-a condus mașina dinspre Hartberg în direcția Kaindorf. A încercat să depășească două mașini din fața lui, ignorând linia continuă. Când un austriac, în vârstă de 39 de ani, împreună cu soția sa, în vârstă de 42 de ani, și doi copii (de cinci și doi ani) s-au apropiat de el, românul i-a sfâșiat vehiculul și a atins unul dintre vehiculele depășite anterior.

Toți cei implicați au fost duși la spitale. Printre răniți se află un șofer austriac, în vârstă de 69 de ani, și soția sa, în vârstă de 60 de ani. Toți cei implicați în accident au suferit răni de un grad nespecificat și au fost duși la spitalele Oberwart și Hartberg.

Un alcooltest ulterior a arătat că românul a băut prea mult. Nu ar fi trebuit să conducă vehiculul sau să-l pună în funcțiune.

 

Vezi și 

 

Accident cumplit pe o autostradă din Italia. O dubă cu șase persoane la bord a intrat sub un TIR

 

Un accident teribil a avut loc în după-amiaza de 7 octombrie pe A4, în tronsonul dintre San Donà-Noventa și Cessalto, în direcția Trieste din Italia. Bilanț provizoriu: cel puțin șase oameni și-au pierdut viața.

O dubă a ajuns sub un camion, iar șase persoane au murit în teribilul accident petrecut cu puțin înainte de ora locală 16:00, în tronsonul dintre joncțiunile San Donà-Noventa și Cessalto, în direcția Trieste.

Potrivit primelor informații, șoferul dubei nu ar fi observat vehiculul greu din fața lui. Furgoneta cu cel puțin șase persoane la bord a ajuns sub remorca camionului și toți au murit pe loc. Bilanțul este provizoriu, întrucât nu se cunoaște momentan informații cu privire la numărul total de pasageri din dubă. Pompierii sunt la fața locului să scoată trupurile neînsuflețite din fiarele contorsionate.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel