Un şofer drogat a avariat 15 maşini şi un tramvai în Iași. Bărbatul, prins cu ajutorul martorilor

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Un şofer drogat a avariat 15 maşini şi un tramvai în Iași Sursa youtube Irina Aniri
Un şofer drogat a avariat 15 maşini şi un tramvai în Iași Sursa youtube Irina Aniri

Un şofer drogat a avariat 15 maşini şi un tramvai, în Iaşi.  Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Şoferul fost prins cu ajutorul martorilor şi a fost reținut de forțele de ordine.

 

Un tânăr a produs mai multe accidente rutiere marţi, 1 iunie, pe străzile judeţului Iaşi. Şoferul a intrat în 15 maşini şi într-un tramvai. A încercat să fugă, dar a fost prins cu ajutorul martorilor. În urma testelor medicale, s-a stabilit că tânărul era drogat şi nu consumase băuturi alcoolice, relatează adevărul.ro

Potrivit primelor informaţii, în dimineaţa zilei de luni, 1 iunie, s-a produs un accident rutier în zona Gării din Iaşi. Conform martorilor care participau la trafic, şoferul a provocat mai multe accidente până la impactul final din zona Gării din Iaşi. 

Martorii spun că şoferul gonea încă din localitatea Leţcani, unde ar fi acroşat şi alte autoturisme.  După producerea accidentului din zona Gării, tânărul şofer s-a dat jos din maşină şi a început să fugă. În final, a fost prins, după ce un şofer, parte vătămată, a alergat după el. El a fost dus la Secţia 2 Poliţie din Iaşi pentru audieri. La Secţie a fost chemată şi o Ambulanţă, deoarece bărbatul era agitat şi a spus că îi este rău. În urma testelor medicale s-a stabilit că bărbatul nu consumase băuturi alcoolice, dar era drogat. 

[citeste si]


 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel