Un șofer a provocat un accident rutier și a fugit de la faţa locului. Bărbatul, căutat de poliţiştii din Sibiu

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

O femeie din Sibiu a ajuns la spital cu traumatism cranio-facial, după ce maşina în care se afla a fost lovită sâmbătă de o alta, condusă de un bărbat, care, după accident, a abandonat autoturismul şi a fugit într-o direcţie necunoscută.

''În această dimineaţă, în jurul orei 06,30, poliţiştii Biroului Rutier Sibiu au intervenit la un accident rutier produs pe strada Cristianului din municipiul Sibiu. Din primele cercetări efectuate rezultă că şoferul unui autoturism condus spre Şoseaua Alba Iulia, din cauze care urmează a fi stabilite, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către o sibiancă în vârstă de 40 de ani. O pasageră din acest autoturism, sibiancă în vârstă de 26 de ani, a suferit vătămări corporale şi a fost transportată la spital conştientă'', informează IPJ Sibiu.

Imediat după producerea evenimentului, şoferul autoturismului condus spre Şoseaua Alba Iulia a abandonat autoturismul şi a fugit într-o direcţie necunoscută.

Potrivit ISU, echipajul medical sosit la faţa locului a acordat îngrijiri medicale pentru două femei, dintre care una a refuzat transportul la spital. Cealaltă a fost dusă la UPU Sibiu cu traumatism cranio-facial.

În prezent, se fac cercetări în vederea identificării conducătorului auto în cauză şi pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii accidentului.

Vezi si:

 

Autocar cu ucraineni, răsturnat în Vrancea: 20 de femei și 3 copii, preluați de ambulanțe

 

Un grav accident a avut loc, sâmbătă dimineața, pe DN 2, în localitatea Garoafa, județul Vrancea. 

Un autocar cu ucraineni s-a răsturnat, iar 23 de persoane rănite ușor au fost preluate de ambulanțe.

Potrivit IPJ Vrancea, accidentul a avut loc sâmbătă dimineața, în jurul orei 2.45, în localitatea Garoafa, pe DN 2.

Un autocar care se deplasa pe direcția Focșani-Bacău, în care se aflau cetățeni ucraineni, s-a răsturnat în afara părții carosabile, într-un șanț betonat.

Autocarul venea din Istanbul și se deplasa spre Ucraina. 23 persoane, 20 de femei și 3 copii, care au fost rănite ușor, au fost preluate de ambulanțe.

Alte 20 de persoane care se aflau în autocar au fost duse la un centru specializat din municipiul Focșani. Șoferul a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind 0. Polițiștii fac în acest caz cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

 

Autocar cu români, răsturnat pe Autostrada București-Pitești. Intervin 7 ambulanțe și 3 autospeciale 

 

Un autocar în care se aflau 7 pasageri și doi șoferi a fost implicat, miercuri dimineața, într-un accident produs pe Autostrada București-Pitești.

Potrivit ISU Dâmbovița, pompierii intervin miercuri dimineața în cazul unui accident rutier produs pe autostrada A1, la kilometrul 74, în zona localității Ionești.

Din primele informații, un autocar este răsturnat în afara părții carosabile.

La fața locului au fost mobilizate 4 ambulanțe SMURD, 3 autospeciale de intervenție și 3 ambulanțe de la SAJ Dâmbovița.

După verificările inițiale realizate de către echipajele de intervenție, două persoane sunt rănite și sunt în îngrijirea echipajelor medicale. În autocar erau 7 pasageri și doi șoferi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel