Un român și-a trimis soția sa se prostitueze, deși aveau o situație materială bună

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Doi bărbați din Buzău, suspectați de proxenetism, au fost reținuți, iar miercuri sunt prezentați instanței cu propunerea de arestare preventivă. Unul dintre ei și-a trimis soția să se prostitueze timp de patru ani,  iar celălalt concubina, deși aveau situații materiale bune.

Conform IPJ Buzău, în perioada 2016-2020, doi bărbați în vârstă de 27, respectiv 32 de ani, ambii din municipiul Buzău, ar fi determinat și ar fi înlesnit practicarea prostituției de către două tinere de 25 și 26 de ani, pe teritoriul mai multor state: România, Elveția, Marea Britanie, Germania. În urmă activităților ilicite, cei doi tineri ar fi obținut foloase materiale estimate la 250.000 de euro.

Unul dintre ei și-a exploatat soția, iar cel de-a doilea concubina. Cei doi au fost prinși la finalul unor ample percheziții desfășurate de polițiștii din Buzău. "Activitățile au fost desfășurate în baza mandatelor de percheziție emise de Judecătoria Buzău. Perchezițiile au fost desfășurate la imobile din Vadu Pașii, Măgura și municipiul Buzău, relatează stirileprotv.ro.

Au fost puse în aplicare 15 mandate de aducere, cu vârste cuprinse între 22 și 55 de ani, din județele Buzău, Vrancea și Teleorman, persoane care au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău pentru continuarea cercetărilor. Cu ocazia perchezițiilor domiciliare au fost identificate și ridicate mai multe medii de stocare. Totodată, a fost indisponibilizat un autoturism de lux", precizează IPJ Buzău.  Cei doi bărbați provin din familii bune, iar activitatea desfășurată timp de 4 ani nu a fost întreprinsă că o necesitate, ei având situații materiale bune.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel