Un român prins cu sute de kilograme de pește în mașină. Polițiștii de frontieră au reacționat imediat

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un român prins cu sute de kilograme de pește în mașină. Polițiștii de frontieră au reacționat imediat. Sursa foto: freepik.com
Un român prins cu sute de kilograme de pește în mașină. Polițiștii de frontieră au reacționat imediat. Sursa foto: freepik.com

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit într-un autoturism condus de un cetățean român 11 saci de rafie care conțineau 220 kilograme de pește.

În ziua de 02.11.2023 polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov au efectuat pe D.N.3 controlul asupra unei autoutilitare condusă de către un cetățean român, în vârstă de 50 de ani.

În interiorul acesteia au fost descoperiți 11 saci de rafie care conțineau cantitatea de 220 kg pește, specia novac, depozitat în saci de rafie, pentru care nu existau documente de proveniență.

Întreaga cantitate de pește, în valoare de 2200 lei, a fost ridicată și predată unei societăți comerciale de profil.

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de pește fără documente justificative.

 

Bunuri  contrafăcute  de peste șase milioane de lei, descoperite de poliţiştii din cadrul Gărzii de Coastă 

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în Punctul de Trecere a Frontierei Isaccea bunuri susceptibile de a fi contrafăcute, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, în valoare de aproximativ 6.320.000 lei.

În data de 02.11.2023, o echipă comună formată din polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Isaccea a efectuat controlul fizic asupra unui camion cu marfă, având ca destinatar o societate comercială din Ucraina.

În urma verificărilor amănunțite s-a constatat că în interiorul camionului se aflau aproximativ 22.270 articole vestimentare, care sunt susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unor mărci cunoscute.

Bunurile, cu o valoare de aproximativ 6.320.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, la finalizare urmând a fi luate masurile legale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel