Un român nervos a dat foc casei părinților. Piromanul a fost săltat de polițiști

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un român nervos a dat foc casei părinților. Piromanul a fost săltat de polițiști.
Un român nervos a dat foc casei părinților. Piromanul a fost săltat de polițiști.

Un individ din Bârlad, în stare de ebrietate, a fost la un pas să-și lase întreaga familie pe drumuri  în prag de sărbători, după ce a dat foc casei părintești. O mătușă  a anunțat  imediat pompierii care au intervenit  și au lichidat focul.

Piromanul a ajuns la Poliția Bârlad, unde va da explicații pentru gestul său. Vecini spun că bărbatul se   afla și sub influența drogurilor, nu doar a alcoolului.

Totul s-a întâmplat în Bârlad, în jurul orei 8.00, când individul în vârstă de aproximativ 30 de ani a revenit acasă beat și pus pe scandal. Părinți au părăsit locuința de frica fiului agitat. În urma lor bărbatul s-a răzbunat dând foc unor lucruri dintr-o cameră. O mătușă a acestuia, care locuiește în aceeași curte, a văzut vâlvătaia și a sunat disperată la 112, anunțând că în casa incendiată este posibil să fie și o victimă, mai precis nepotul cel scandalagiu, relatează  vremeanoua.ro.

„Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit  într-o locuință  din municipiul Bârlad, pe strada 1907. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta într-o cameră a locuinței, unul dintre vecini încercând să asigure prima intervenție. Nu au fost persoane surprinse în incendiu.  După aproximativ 15  minute, incendiul a fost lichidat. Au ars: un pat, o saltea, o fereastră,  o ușă,  diverse textile și documente. S-au degradat aproximativ 20 metri pătrați tencuială.  Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost lucrul cu foc deschis în spațiu închis.”, a precizat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al ISU Vaslui.

Pompierii l-au descoperit pe autorul dezastrului, ascuns  într-o magazie și l-au predat polițiștilor. Piromanul este audiat,  în cauză fiind deschis un dosar penal pentru distrugere prin incendiere.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel