Un român s-a aruncat sub roţile unei autogunoiere. Bărbatul a murit pe loc

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Tragedie în Dolj: Doi copii de 10 ani, găsiți morți în casă. Tatăl era în străinătate, iar mama îi abandonase
Tragedie în Dolj: Doi copii de 10 ani, găsiți morți în casă. Tatăl era în străinătate, iar mama îi abandonase

Un pacient al unei unităţi medicale de psihiatrie din Câmpina a decedat, luni, după ce s-ar fi aruncat sub roţile unei autogunoiere în curtea spitalului.

''Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpina au fost sesizaţi despre faptul că un pacient al unei unităţi medicale de psihiatrie din municipiu ar fi fost accidentat de o autogunoieră în curtea unităţii. La faţa locului a fost direcţionat un echipaj de poliţie, care, din primele verificări, a constatat faptul că persoana s-ar fi aruncat sub roţile autogunoierei'', precizează Inspectoratul Judeţean de Poliţie.

Potrivit sursei citate, bărbatului i-au fost acordate îngrijiri specifice, însă, la scurt timp, personalul medical a constatat decesul acestuia. În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. 

 

Un alt român a decedat, după ce un tractor s-a răsturnat într-un canal adânc de 2 metri

 

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a murit, luni, după ce tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat într-un canal de apă, adânc de 2 metri, aflat între localitățile Dunavățu de Sus și Dunavățu de Jos, din județul Tulcea.

Într-un canal aflat între localitățile Dunavățu de Sus și Dunavățu de Jos, pompierii tulceni au găsit un tractor răsturnat.

Pompierii au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială de transport scafandri, o ambulanță SMURD și 12 subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea. La fața locului, pompierii au găsit un tractor răsturnat într-un canal de apă cu o adâncime de aproximativ 2 metri.

„Un bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost extras din cabina tractorului cu ajutorul scafandrului. Din nefericire, acesta prezenta semne incompatibile cu viața”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea. Cercetările privind circumstanțele producerii acestui eveniment continuă, potrivit Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel