Un român din Austria s-a crezut în GTA: A vrut să dea jos polițiștii și să intre în mașina de poliție

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Marți seară, polițiștii din Zillertal au avut de-a face cu un eveniment brutal: Românul de 34 de ani a vrut să urce într-o mașină de patrulare și a atacat doi ofițeri.

Marți seară, polițiștii din Zillertal tirolez au avut de-a face cu un cetățean de 34 de ani, de origine română, care a vrut să urce cu forța într-o mașină de patrulare și a atacat doi ofițeri. În cele din urmă, "dorința" lui s-a împlinit: suspectul a fost arestat!

Românul în vârstă de 34 de ani, aflat sub influența alcoolului, a vrut să urce în mașina oficială după ce a fost legitimat la Aschau. Nu se știe de ce. "Când polițiștii au încercat să îl oprească, suspectul a atacat și a rănit un ofițer și pe colegul său", a declarat poliția.

În timpul arestării, românul a fost de asemenea rănit. Bărbatul s-a ales cu plângere la procuratură și la administrația districtului Schwaz, au conchis anchetatorii.

Un român din Austria s-a crezut în GTA: A vrut să dea jos polițiștii și să intre în mașina de poliție

 

Polițiștii au oprit, tot marți, pe autostrada A12 în apropiere de Wattens, un camion, care se deplasa haotic.  Șoferul, un cetățean român, a sărit să îi bată pe cei doi polițiști.

În timpul controlului, șoferul camionului, de origine română, a opus rezistență. Când un ofițer a vrut să ia cheia vehiculului din contact din motive de securitate, șoferul român l-a împins cu putere.

După ce i-a atacat fizic pe ambii ofițeri, șoferul român a fost pus jos. Potrivit Inspectoratului de Poliție Wattens, românul i-a împins și lovit pe ambii polițiști de mai multe ori, scrie unsertirol24.com.

Vezi și: Româncă arestată în Austria, după ce și-a ucis bebelușul de numai 10 luni. Medici: "L-a scuturat deosebit de violent!"

Testul pentru alcoolemie a arătat că șoferul român, în vârstă de 44 de ani, avea o alcoolemie de aproximativ 2,4.

Abia după folosirea spray-ului cu piper și sprijinul altor patrule, românul a putut fi arestat și dus la Spitalul Hall, unde a rămas internat. Unul dintre polițiștii atacați, care a fost rănit ușor, a primit  și el îngrijiri medicale la Spitalul Hall.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel