Un român, cu ordin de protecție, şi-a ameninţat soţia cu moartea

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un român, cu ordin de protecție, şi-a ameninţat soţia cu moartea. Sursa foto: freepik.com
Un român, cu ordin de protecție, şi-a ameninţat soţia cu moartea. Sursa foto: freepik.com

Un bărbat, în vârstă de 48 de ani, a fost reţinut de poliţişti după ce şi-a ameninţat soţia cu moartea şi a încălcat măsurile ordinului de protecţie.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, pe data de 29 mai, femeia din comuna vasluiană Dumeşti a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat că soţul său este agresiv şi o ameninţă.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că pe data de 20 aprilie Judecătoria Vaslui a emis un ordin de protecţie, pe o perioadă de şase luni, împotriva bărbatului, acestuia fiindu-i stabilită obligaţia de a păstra o distanţă de 100 de metri faţă de soţie şi faţă de locuinţa acesteia.

'Cercetările au evidenţiat şi că pe data de 29 mai, la ora 15.00, pe fondul consumului de alcool şi al unei stări conflictuale anterioare, bărbatul cercetat ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecţie şi s-ar fi deplasat la un local public unde se afla persoana vătămată. Ulterior, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, acesta ar fi ameninţat-o cu moartea pe femeia de 43 de ani.

La data de 30 mai, în baza probatoriului administrat, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Negreşti l-au reţinut pe bărbat, pe o perioadă de 24 ore. Bărbatul cercetat urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive', precizează un comunicat de presă transmis de IPJ Vaslui.

Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a bărbatului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel