Un român care a dat o serie de spargeri în Belgia, prins după ce a fost filmat de o cameră pentru animale sălbatice

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român în vârstă de 30 de ani a fost condamnat de tribunalul din Turnhout de către la 30 de luni de închisoare, pentru o serie de spargeri în Hoogstraten, Belgia.

Românul ar fi început seria furturilor în septembrie anul trecut în centrul orașului Hoogstraten, în apropiere de Karel Boomstraat și Gravin Elisabethlaan. În patru locuri, el a reușit să intre în case și să jefuiască un laptop, un iPad, telefoane mobile, cercei de aur și un total de 650 de euro în numerar din portofele. De asemenea, el a plecat cu un mănunchi de chei, inclusiv două chei de casă.

Un român care a dat o serie de spargeri în Belgia, prins după ce a fost filmat de o cameră pentru animale sălbatice

 

La o adresă a fost doar o tentativă de furt, dar acolo bărbatul a fost filmat de o cameră de luat vederi pentru animale sălbatice. O cameră de supraveghere a soneriei de la ușă a surprins, de asemenea, imagini cu infractorul.

Poliția a reușit să folosească imaginile pentru a-l identifica pe infractor.

Instanța l-a condamnat la o pedeapsă efectivă de 30 de luni de închisoare și la o amendă de 1 200 de euro. 

Vezi mai departe

Belgia. Electricieni români, condamnați la închisoare după ce au furat unelte de la patronul lor și le-au vândut pe Facebook

 

Trei electricieni români au primit până la opt luni de închisoare cu amânare la tribunalul din Bruges pentru furtul de echipamente de lucru pentru salariați. Inculpații au furat cantități mari de materiale de lucru ale angajatorului lor dintr-un șantier din Ostende. Doi dintre colegii lor au fost achitați.

Directorul comercial al Decat Energy Technics din Veurne a mers să se prezinte la poliție pe 4 iulie 2019. El a declarat că în ultimele șase luni au avut loc furturi pe șantierul naval O'Sea din Ostende, unde lucrau. "Nu putea fi vorba decât de un angajat", le-a spus procurorul Joke Vandegehuchte. "La urma urmei, în șantierul naval se putea intra doar cu o insignă".

Potrivit Decat, pierderea totală ajunsese în acel moment la aproape 52.000 de euro. În aceeași zi, piesele de echipament de lucru furate păreau să fi fost oferite pe un grup românesc de pe Facebook. Mesajul ar putea fi legat de Ionuț-Cezar T. (27 de ani) din Roeselare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel