Un român, beat și fără permis, a urcat la volan. Mașina s-a izbit violent de un gard. Șoferul și doi pasageri au fost răniți

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un român, beat și fără permis, a urcat la volan. Mașina s-a izbit violent de un gard. Șoferul și doi pasageri au fost răniți. Sursa - viatalibera.ro
Un român, beat și fără permis, a urcat la volan. Mașina s-a izbit violent de un gard. Șoferul și doi pasageri au fost răniți. Sursa - viatalibera.ro

Un bărbat, care s-a urcat la volanul unei mașini, deși nu avea acest drept, și alte două persoane, pasagere în autoturism, au fost răniţi, după ce vehiculul s-a lovit violent de un copac și mai apoi de gardul unui imobil.

Accidentul s-a petrecut în municipiul Galați, în zona Rizer. Polițiștii spun că bărbatul, de 30 de ani, ar fi virat cu viteză într-o intersecție. A pierdut controlul direcției, după care mașina a ieșit de pe carosabil, izbindu-se violent de un copac și mai apoi de gardul unei case.

"În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto şi a unui bărbat de 32 ani, pasager dreapta faţă, şi vătămarea corporală uşoară a unei adolescente de 17 ani, pasageră pe locul din stânga spate. Bărbatul de 30 ani a fost testat alcoolscopic, rezultând o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat şi s-a stabilit, de asemenea, că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio o categorie de vehicule", a precizat IPJ Galați.

Cei trei răniți au fost duși la spital pentru îngrijiri medicale, dar și pentru a-i fi prelevate probe biologice bărbatului aflat la volanul mașinii. Acesta este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și sub influența alcoolului, transmite  viata-libera.ro 

Un alt accident grav de circulație s-a produs, luni seara, 13 decembrie, în Șomcuta Mare din Maramureș. Și în acel caz, șoferul era sub influența alcoolului.

 

Șofer român, încarcerat, după ce s-a izbit cu maşina de un cap de pod. Bărbatul era sub influența alcoolului

 

În eveniment a fost implicat un singur autoturism. O persoană ar fi rămas încarcerată în urma impactului. La fața locului s-au deplasat pompierii militari de la descarcerare, echipajul medical al Ambulanței dar și echipajele de poliție.

La volanul autoturismului era un tânăr în vârstă de 24 de ani din satul Ciolt. Acesta ar fi circulat cu viteză excesivă neadaptată la condițiile unui carosabil ud și alunecos. A pierdut controlul volanului și s-a izbit de un podeț din beton. Impactul a fost violent, bateria din autoturism fiind aruncată la peste 20 de metri de la locul accidentului. Etilotestul a indicat 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, mașina a fost distrusă iar tânărul a rămas captiv în epava autoturismului. El a fost scos de echipajul de la descarcerare și a fost preluat de echipajul SMURD, transmite emaramures.ro. Un alt accident rutier mortal s-a produs, în noaptea de luni spre marţi, pe raza localităţii Vlăsineşti, județul Botoșani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel