Scene desprinse din filme, la Galați. Mașină furată, oprită cu focuri de armă în pneuri

Alexandru Ichim |
Data publicării:
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Misiune ca în filme pentru polițiștii din Galați, nevoiți să oprească o mașină furată. 

Un tânăr de 23 de ani, care a furat o maşină din municipiul Galaţi şi a plecat cu ea spre Brăila, a fost oprit de poliţişti cu mai multe focuri de armă trase în pneurile autoturismului, deoarece şoferul a refuzat să oprească la somaţii, informează marţi IPJ Brăila, scrie Agerpres. 

"În seara de 6 decembrie, la ora 22,30, poliţiştii din Brăila au fost sesizaţi de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi cu privire la faptul că un bărbat ar fi sustras un vehicul de pe raza municipiului Galaţi şi se îndreaptă spre Brăila. Astfel, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică au efectuat filtru, în vederea depistării autoturismului în cauză. În jurul orei 22,40, pe Şoseaua de Centură, poliţiştii au încercat să oprească vehiculul, şoferul continuându-şi deplasarea. Poliţiştii au pornit în urmărirea sa pe DN 2B, iar în apropierea localităţii Mircea Vodă şoferul a fost somat, prin rampa acustică, să oprească, altfel va fi folosit armamentul din dotare. Bărbatul şi-a continuat deplasarea, fiind trase mai multe focuri de armă, atât în plan vertical, cât şi în pneurile autoturismului, reuşindu-se oprirea acestuia", se arată în comunicatul IPJ Brăila.

Nu au fost înregistrate victime



Poliţiştii fac precizări că pe timpul acestei misiuni de urmărire nu au rezultat victime omeneşti.

Bărbatul a fost imobilizat şi identificat, fiind vorba de un tânăr în vârstă de 23 de ani, din municipiul Galaţi.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat că tânărul are dreptul de a conduce suspendat, pe numele său efectuându-se cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Test de droguri neconcludent



Gălăţeanul a fost testat atât cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, cât şi cu aparatul drug test, rezultatul fiind neconcludent.

De asemenea, i-au fost recoltate probe biologice pentru a se stabili cu exactitate dacă acesta a consumat sau nu alcool sau substanţe psihoactive.

Tânărul a fost preluat de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi în vederea continuării cercetărilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel