Un român a sunat la 112 să amenințe că se sinucide chiar în sediul Primăriei. Bărbatul era supărat că nu are locuință

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
un-barbat-a sunat la 112-sa-anunta ca se va sinucide
un-barbat-a sunat la 112-sa-anunta ca se va sinucide

Un bărbat, cunoscut pentru comportamentul agresiv, a sunat, vineri dimineaţă, la numărul unic de urgenţă pentru a ameninţa că intenţionează să-şi pună capăt zilelor în sediul Primăriei Ploieşti, dacă nu va primi o locuinţă socială. 

”În cursul acestei dimineţi, în jurul orei 10.20 poliţiştii Secţiei nr.1 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că va merge la Primăria Ploieşti, să depune un dosar pentru o locuinţă socială şi dacă va fi refuzat, acesta se va sinucide. Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului, unde au identificat persoana nemulţumită, neprezentând un comportament agresiv”, potrivit unui comunicat al Poliţiei Prahova.

Bărbatul recalcitrant a fost preluat de poliţişti, urmând să fie condus la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri speciale. La nivelul unităţii de poliţie, există mai multe sesizări cu privire la comportamentul acestuia, în acest moment, analizându-se oportunitatea aplicării de măsuri legale în consecinţă, transmite adevarul.ro

În alto ordine de idei, reamintim că un alt român, infectat cu SARS CoV-2, s-a ales cu dosar penal, după ce a părăsit domiciliul, unde se afla în izolare. 

 

Dosar penal pentru un român, infectat cu SARS CoV-2, după ce a părăsit domiciliul. Bărbatul, dat de gol chiar de tatăl său 

 

Un bărbat din Bistrița s-a ales cu dosar penal, după ce a părăsit domiciliul unde ar fi trebuit să stea în izolare deoarece a fost depistat pozitiv la infecția cu SARS CoV-2.

Aseară, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. Vizat de comiterea faptei este un bărbat de 36 de ani, din municipiul Bistrița față de care a fost dispusă măsura izolării la domiciliu, scrie  gazetadebistrita.ro.

Polițiștii Biroului de Ordine Publică l-au găsit pe bărbat în zona autogării din Bistrița, după ce au fost sesizați de tatăl acestuia cu privire la faptul că, deși a fost confirmat pozitiv Sars-Cov2, a plecat de la domiciliu. Bărbatul a fost internat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel