Un român a sfârșit în mâinile unui conațional, în Germania, chiar în noaptea de Halloween

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Un român a sfârșit în mâinile unui conațional, în Germania, chiar în noaptea de Halloween. FOTO: captură video waz.de
Un român a sfârșit în mâinile unui conațional, în Germania, chiar în noaptea de Halloween. FOTO: captură video waz.de

Un român, în vârstă de 46 de ani, a decedat în Altenessen, un cartier din nordul orașului Essen din Germania, chiar în noaptea de Halloween. Un conațional, în vârstă de 42 de ani, este suspectat și se află în arest. Poliția caută de urgență martori.

O comisie de omucideri din cadrul poliției din Essen, Germania, investighează o crimă care a avut loc în noaptea de Halloween, 31 octombrie. Un român de 46 de ani, cu tăieturi masive, a fost descoperit într-un garaj de pe Pielstickerstrasse din Altenessen. Bărbatul fără adăpost a murit la spital o zi mai târziu. Un compatriot al victimei este suspectat de omor și se află deja în arest. Bărbatul a fost arestat la câteva ore după crimă.

După cum a raportat joi purtătoarea de cuvânt a poliției, Sonja Kochem, poliția a fost anunțată luni, în jurul orei locale 23:00, după ce un medic de urgență, care a fost alertat de un martor, a constatat că românul de 46 de ani, care sângerează puternic, era în pericol acut de moarte.

O căutare inițiată imediat a fost inițial nereușită. Investigațiile Kripo au condus câteva ore mai târziu la suspectul în vârstă de 42 de ani. El a fost găsit lângă locul crimei în jurul orei locale 02:30, a spus Kochem. La solicitarea parchetului, bărbatul a fost adus în fața unui magistrat care l-a trimis după gratii.

Poliția din Germania, ample controale pe autostrăzi: Un român a ajuns la închisoare după ce i-a fost verificată seria telefonului mobil

 

Poliția cere ajutorul cetățenilor

 

Arma folosită pentru a provoca rănile mortale ale victimei, care a sângerat până la moarte conform medicinii legale, este la fel de neclară ca și motivul. Este probabil să fi existat o dispută între bărbați, care a escaladat.

Probabil, potrivit lui Kochem, locul descoperirii și locul crimei nu sunt identice. Pe baza urmelor, anchetatorii presupun că bărbatul de 46 de ani a fost atacat pe Pielstickerstrasse și s-a târât sângerând abundent în direcția curții garajului. Bărbatul grav rănit a fost descoperit în cele din urmă acolo de un martor care a alertat serviciul de salvare al pompierilor în jurul orei locale 22:35.

Martorii care l-au observat pe suspect pe Pielstickerstraße în jurul orei 22:00, în seara zilei de 31 octombrie, sunt rugați de urgență să contacteze echipa de omucideri a poliției din Essen.

Escrocherie cu locuri de muncă în Germania, pusă la cale de trei români: Cereau buletinele și creau conturi pe platforme de jocuri de noroc

 

----------------------------------------------------------


Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din GERMANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel