Un român a fost găsit fără viață pe o plajă din Germania: Un trecător l-a descoperit și a alertat autoritățile

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
politia_germania_masina
politia_germania_masina

Un român, în vârstă de 37 de ani, a fost găsit fără viață pe o plajă din Germania.

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost găsit, miercuri, pe plaja din Norderney, potrivit botosaninews.ro. Un trecător l-a descoperit și a alertat autoritățile. La fața locului a ajuns un medic, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru român.

A fost demarată o anchetă pentru a fi stabilite circumstanțele morții acestuia. De altfel, trupul neînsuflețit al fost ridicat pentru efectuarea necropsiei. Anchetatorii nu exclud nici varianta sinuciderii.

Conform sursei citate, Marius lucra la un hotel pe insula Nerderney din Germania. În ultima vreme era mai abătut din cauza problemelor de sănătate ale mamei sale.

„În ultima perioadă era supărat că mama lui e în spital, în Italia! Pe insulă, aici, nu avea pe nimeni din familie”, a spus sursei citate un amic de-al românului.

Germania. Microbuz românesc, făcut praf în urma unui accident, chiar în fața polițiștilor

 

Român de 23 de ani, acuzat că a pus capăt vieții iubitei sale, în Germania

 

Luni, 9 ianuarie, un român în vârstă de 23 de ani va fi judecat la Tribunalul Regional Kleve sub acuzația de vătămare corporală cu consecințe mortale. El este acuzat că și-a rănit partenera - o româncă în vârstă de 18 ani - într-un apartament din Kleve cu lovituri atât de grave încât aceasta a murit, în luna martie a anului trecut, în ciuda unei intervenții chirurgicale de urgență.

La sfârșitul lunii martie a anului trecut, vecinii au găsit-o pe femeie inconștientă într-un apartament de pe Guttenbergstrasse din Kleve. Românca, în vârstă de 18 ani, a fost transportată la spital și a fost operată de urgență, dar a murit a doua zi din cauza numeroaselor leziuni interne.

Examinarea post-mortem de la începutul lunii aprilie a scos la iveală indicii de crimă, motiv pentru care brigada de omucideri a poliției din Krefeld a demarat investigațiile, sprijinită de autoritatea polițienească din districtul Kleve. Investigații care au dus acum un român de 23 de ani în fața tribunalului districtual din Kleve.

Germania. Zeci de români, câștiguri de aproape un milion de euro din cămătărie, șantaj și prostituție

 

----------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel