Germania. Român de 23 de ani, acuzat că a pus capăt vieții iubitei sale: Românca de 18 ani lucra într-un abator din Olanda

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O tânără de 18 ani a fost găsită inconștientă de vecini într-un apartament din Kleve, Germania, la finele lunii martie. După ce a fost găsită, victima a fost transportată de urgență la spital. Tot ajutorul a venit însă prea târziu, căci tânăra româncă a murit din cauza rănilor interne grave. Abia în luna august a fost arestat, în România, un suspect în acest caz: Iubitul ei, un român de 23 de ani.

Luni, 9 ianuarie, un român în vârstă de 23 de ani va fi judecat la Tribunalul Regional Kleve sub acuzația de vătămare corporală cu consecințe mortale. El este acuzat că și-a rănit partenera de atunci - o româncă în vârstă de 18 ani - într-un apartament din Kleve cu lovituri atât de grave încât aceasta a murit, în ciuda unei intervenții chirurgicale de urgență.

Românca de 18 ani ucisă lucra într-un abator din Olanda

 

Românca a lucrat într-un abator din Olanda. Inițial, se spunea că victima era un muncitor la recoltare. Între timp, poliția a corectat acest lucru. Tânăra locuia cu mai multe persoane într-un apartament din Kleve. Toți locatarii casei lucraseră într-o măcelărie din Olanda, a precizat la vremea respectivă procuratura.

Vezi și: Sfârșit crunt pentru o româncă de 18 ani, care lucra într-un abator din Olanda. Autopsia făcută în Germania relevă fapte îngrozitoare

La sfârșitul lunii martie a anului trecut, vecinii au găsit-o pe femeie inconștientă într-un apartament de pe Guttenbergstrasse din Kleve. Românca în vârstă de 18 ani a fost transportată la spital și a fost operată de urgență, dar a murit a doua zi din cauza numeroaselor leziuni interne.

Examinarea post-mortem de la începutul lunii aprilie a scos la iveală indicii de crimă, motiv pentru care brigada de omucideri a poliției din Krefeld a demarat investigațiile, sprijinită de autoritatea polițienească din districtul Kleve. Investigații care au dus acum un român de 23 de ani în fața tribunalului districtual din Kleve.

Germania. Român de 23 de ani, acuzat că a pus capăt vieții iubitei sale

 

Luni, procesul împotriva bărbatului va începe la Curtea de Jurați. Potrivit procuraturii, el ar fi rănit-o pe românca de 18 ani - partenera sa de atunci - cu lovituri atât de grave încât aceasta a murit în ciuda unei intervenții chirurgicale de urgență. După comiterea infracțiunii, acuzatul ar fi fugit în România, unde a fost arestat la sfârșitul lunii august, potrivit Rheinishce Port.

Acuzația împotriva românului în vârstă de 23 de ani este de vătămare corporală cauzatoare de moarte. Articolul 227 din Codul penal prevede o pedeapsă minimă de trei ani de închisoare. În cazurile mai puțin grave, legea prevede o pedeapsă cu închisoarea de la unu la zece ani.

Sunt programate trei zile de proces la Tribunalul Regional Kleve: 9 ianuarie, 30 ianuarie și 6 februarie, fiecare la ora 9.00. Potrivit instanței, 13 martori și doi experți au fost citați pentru prima zi a procesului.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel