Sfârșit crunt pentru o româncă de 18 ani, care lucra într-un abator din Olanda. Autopsia făcută în Germania relevă fapte îngrozitoare

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Departamentul de omucideri al poliției din Krefeld, Germania, investighează moartea unei românce de 18 ani. Vecinii au găsit-o pe femeie inconștientă în casa ei din Kleve joi, 31 martie. 

O tânără de 18 ani a fost găsită inconștientă de vecini într-un apartament din Kleve, pe Rinul de Jos, joia trecută. După cum au anunțat marți poliția și parchetul din Krefeld, după ce a fost găsită, victima a fost transportată de urgență la spital. Tot ajutorul a venit însă prea târziu, iar tânăra româncă a murit din cauza rănilor interne grave. 

Românca a lucrat într-un abator din Olanda. Procurorul general din Kleve nu vrea să spună unde. Comisia Mordkommission din Kleve a început luni o anchetă după ce autopsia a arătat că femeia suferise diverse leziuni interne. 

Inițial, se spunea că victima era un muncitor la recoltare. Între timp, poliția a corectat acest lucru.

Sfârșit crunt pentru o româncă de 18 ani, care lucra într-un abator din Olanda

 

Se bănuiește că victima a fost bătută crunt. Poliția din Kleve cooperează cu cea din Krefeld în cadrul anchetei.

O autopsie de luni, efectuată în Germania, a scos la iveală dovezi de neglijență a terților, așa că autoritățile investighează o omucidere sau vătămare corporală gravă care a avut ca rezultat decesul.

O comisie de omucideri a poliției din Krefeld a fost susținută de poliția din Kleve, se spune. Autoritățile nu au oferit inițial alte detalii despre caz din motive de tactică de anchetă.

Autopsia făcută în Germania relevă fapte îngrozitoare

 

Pascal Merchlowski, procurorul general din Kleve, nu dorește să comenteze mai mult despre acest caz pentru a preveni dezvăluirea de informații despre autorul faptei. Femeia locuia în Kleve împreună cu mai multe persoane în apartament.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel