Un român a devenit erou în Italia după ce a fugit pe urmele unui individ care avea „chef” de o bicicletă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un român, în vârstă de 39 de ani, a devenit un erou în Italia după ce a prins un hoț, în Pesaro, regiunea Marche.

Hoțul a văzut o bicicletă fără lanț sprijinită lângă intrarea unui magazin din Piazzale Matteotti și într-o clipă s-a urcat pe șa și a fugit. Însă, românul care se afla în apropiere a văzut furtul și a fugit imediat în urmărirea hoțului, reușind să ajungă la el și să-l blocheze.

Alături de el a intervenit și un agent municipal care se afla în piață, alertat de român. În timp ce acesta din urmă i-a sunat pe carabinieri, hoțul a reușit să se elibereze și și-a reluat fuga pe Via Cialdini. 

 

O patrulă de poliție care l-a arestat pe hoțul pe două roți

 

Românul și polițistul nu au cedat și au fugit după el, l-au ajuns și l-au oprit din nou în timp ce se întorcea spre piazzale Matteotti. Între timp, a sosit o patrulă de poliție care l-a arestat pe hoțul pe două roți, un tânăr de 24 de ani din Pesaro, cu probleme de dependență de droguri.

A fost acuzat de furt calificat, iar bicicleta a fost returnată proprietarei, o femeie din Pesaro, care a depus plângere împotriva tânărului de 24 de ani. Imediat judecat, dupa validarea arestarii, inculpatul, aparat de avocata Andrea Guidi, a negociat pedeapsa de 9 luni și amenda de 300 de euro fără probațiune. 

 

I-a venit „cheful” de bicicletă

 

Tânărul de 24 de ani are mai multe antecedente și a fost unul dintre primele cazuri de cod roșu din Pesaro pentru maltratare și extorcare la adresa bunicii sale, acuzație care i-a adus o pedeapsă de doi ani de închisoare.

Ieri, în fața judecătorului, și-a cerut scuze și apoi a făcut uz de dreptul de a nu răspunde. El le-ar fi explicat anchetatorilor că și-ar fi așteptat mama care lucrează într-un magazin din centrul orașului când i-a venit „cheful” de acea bicicletă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel