Italia. Româncă, acuzată de crimă: Un pensionar a murit după ce Simona l-a lovit pe stradă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Simona D., o româncă în vârstă de 33 de ani, este acuzată de crimă în Pisa, regiunea Toscana din Italia.

Parchetul a închis astăzi ancheta privind decesul unui pensionar, în vârstă de 79 de ani, în urma unor răni cauzate de un atac care încă nu are un motiv clar. Acuzată de ucidere din culpă, Simona a primit astăzi avizul de închidere a anchetei, semnat de procurorul adjunct Aldo Mantovani. 

Românca se află în închisoare după ce a fost arestată de poliție la câteva ore după incidentul care a avut loc în dimineața zilei de 17 octombrie 2021, în fața filialei Credito della Valdinievole din via Averani.

Alberto, în vârstă de 79 de ani, fost angajat al Provinciei, fără un motiv încă dezvăluit, a fost lovit cu un pumn de româncă, care a fugit pe bicicletă după ce l-a doborât pe bărbatul în vârstă.

 

Simona nu a explicat în motivul atacului

 

Simona, apărată de avocatul Roberto De Robertis, nu a explicat încă motivul acelui pumn cu deznodământ fatal.

După ce și-a luat rămas bun de la soția sa Floretta, bătrânul de 79 de ani a părăsit locuința sa din Ghezzano pentru a merge spre patiseria Jolly. Și-ar fi continuat drumul până la chioșcul de ziare din cartierul Don Bosco.

„Drumul unei rutine zilnice, întrerupt de o femeie care a intrat în viața pensionarului și într-o secundă i-a distrus-o”, spun procurorii.

Magistratul Aldo Mantovani, la rezultatul autopsiei, a definit infracțiunea în litigiu drept omucidere din culpă. Nu este exclus ca apărarea să solicite o hotărâre cu procedură prescurtată condiționată de raport psihiatric.

 

După 17 zile pensionarul a murit

 

„Un pumn într-o tentativă de jaf sau dintr-o nebunie. Un pumn care ar fi putut lovi pe oricine și care provoacă lacrimi și durere. Oricare ar fi motivul, este sfâșietor. A fost un moment al destinului blestemat care a vrut ca pensionarul să cadă cu capul pe unul dintre stâlpii de fier care se află în fața filialei băncii Credito della Valdinievole din via Averani”, spun anchetatorii.

Un ghinion fatal pentru fostul angajat al Provinciei, care a fost internat cu răni la cap foarte grave. Un impact devastator care a dus la fracturi ale maxilarului și oaselor nazale, răni la baza craniului și pierderea de sânge de la o ureche. Speranța medicilor și a membrilor familiei a continuat timp de 17 zile. Pe 3 noiembrie 2021, moartea și atacul întâmplător în timpul unei plimbări au devenit un act de omucidere al cărui motiv declanșator este încă necunoscut.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel