Italia. Un roman recalcitrant s-a dat în spectacol în fața vecinilor. Carabinierii l-au dus la spital

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Luni, după-amiază,  carabinierii de la secția locală din San Salvo, împreună cu poliția locală au intervenit în via Milano, la solicitarea vecinilor unui român. 

Bărbatul, după cele povestite de vecin, rezident de mai mulți ani în orașul de la Adriatica, a intrat într-o stare de furie.La sosirea patrulei de la postul de carabinieri, bărbatul părea foarte agitat și nervos.

Oamenii legii, care îl cunoșteau deja pe bărbat, au intervenit prompt. Atitudinea românului i-a îngrijorat pe vecini și trecători,  care s-au simțit amenințați de starea de agitație fizică și psihică a românului, scrie vastoweb.com.

După o negociere cu carabinierii, românul a ieșit din casă și a mers la spital.  Până la urmă, carabinierii din San Salvo au reușit să-l convingă pe român să părăsească locuința și să meargă la spital pentru tratament de specialitate.

Un alt român a fost ucis, în Italia, de un tânăr de 16 ani care practica MMA

 

Italia. Român, ucis de un tânăr de 16 ani care practica MMA: „Doar am vrut să-mi apăr tatăl!

 

Un român, în vârstă de 60 de ani, a murit în spital după ce a fost lovit de un tânăr de 16 ani care practica MMA, în Frosinone, regiunea Lazio din Italia.

Potrivit primelor informații, tânărul, de 16 ani, l-a lovit pe român pentru a-și apăra tatăl.  Atunci, victima s-a prăbușit la pământ, iar în cădere s-a lovit violent cu capul. Acele lovituri, câteva zile mai târziu, s-au dovedit fatale pentru român, dar și pentru adolescent.

Evenimentul a avut loc în noaptea de 14 ianuarie, în Frosinone, în timpul unei dispute, atunci când tânărul de 16 ani l-a lovit violent pe românul, de 60 de ani, care a dat cu capul de pământ suferind o moarte cerebrală. Toate acestea s-au petrecut în Via Casilina, între Cervaro și San Vittore del Lazio unde, în apropierea unui restaurant, o mașină în care erau doi români la bord mergea în zig-zag, punând în pericol celelalte mașini aflate în trafic. Printre aceste mașini se număra și cea în care erau băiatul de 16 ani și tatăl său la bord. Pentru a încerca să evite un eventual accident, au blocat mașina scăpată de sub control, făcând-o să oprească. Cei doi bărbați de naționalitate română, cu domiciliul în Isernia, erau „în stare de alterare psiho-fizică”.

 

Tatăl băiatului ar fi încercat să scoată cheia din contact din mașina românilor

 


Între ocupanții celor două mașini apare ulterior o discuție, iar tatăl băiatului ar fi încercat să scoată cheia din contact din mașina celor doi români pentru a-i împiedica să mai pună în pericol viața unor nevinovați. Dar, evident, situația a degenerat.

La un moment dat, tânărul, de 16 ani, poate pentru a-și apăra tatăl, i-a dat cu pumnul unuia dintre cei doi români făcându-l să cadă. Starea bărbatului a părut imediat gravă și a necesitat intervenția ambulanței aeriene. Ajuns, în cod roșu, la camera de urgență a policlinicii Tor Vergata din Roma, a fost internat cu prognostic confidențial. Rănile suferite în urma impactului de la sol s-au soldat cu leziuni cerebrale foarte grave pe care nici măcar intervenția chirurgicală nu le-a putut remedia și care, sâmbătă, i-au cauzat moartea cerebrală.

Tânărul de 16 ani, care practică MMA, a fost denunțat de carabinieri pentru răni foarte grave. Acum, o dată cu moartea românului, tânărul se trezeşte cercetat la Parchetul pentru Minori. Se consideră că adolescentul a intervenit pur și simplu pentru a-l apăra pe tatăl pe care cei doi români îl atacau. Dar, o mișcare prea grăbită, a luat viața românului de 60 de ani și i-a distrus, cel mai probabil, pentru totdeauna viața sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel