Un primar s-a prefecut mort pentru a nu fi sancționat pentru încălcarea carantinei

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
primar din peru
primar din peru

Un primar s-a prefecut mort pentru a nu fi amendat pentru încălcarea carantinei. Totul s-a întâmplat în urmă cu patru zile. 

Primarul orașului Tantara din Peru, Jaime Ronaldo Urbina Torres, s-a prefacut mort pentru a nu fi tras la răspundere de  încălcarea măsurilor de carantină, relatează ziarul local Comercio.

În seara zilei de 18 mai, primarul Jaime Rolando Urbina Torres a băut alături de prietenii săi, când agenții poliției naționale au venit în control. A încercat să se ascundă într-un sicriu, astfel încât poliția a crezut că este mort din cauza Covid19. Şi ceilalţi petrecăreţi au procedat la fel.

Ulterior, în mass-media locală a apărut o fotografie cu Urbina Torres, întins într-un sicriu deschis cu o mască pe față. Cu toate acestea, poliția l-a reţinut pe Urbin Torres și pe prietenii săi, care au fost reținuți și duși la secția de poliție.

În același timp, localnicii l-au acuzat, în mod repetat pe șeful districtului, că acesta nu a luat în serios situația cu coronavirusul și nu a luat măsuri pentru combaterea infecției. Unul dintre locuitorii oraşului a declarat publicației  Comercio că,  din 54 de zile de carantină, Urbina Torres a fost în Tantar doar opt zile. Prmarul însă a respins aceste acuzații și susține că a părăsit districtul doar pentru a rezolva nişte problemele.

În total, în Peru au fost depistate peste 100 de mii de cazuri de COVID-19, 3.024 de persoane au murit, peste 40 de mii au fost vindecate. Până pe 24 mai, țara se află în carantină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel