Un om de afaceri și trei turiști au fost răniți într-un atac armat în Mexic

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Doi bărbați, acuzați că au efectuat castrări pe oameni și au difuzat imaginile pe internet. Un român este implicat
Doi bărbați, acuzați că au efectuat castrări pe oameni și au difuzat imaginile pe internet. Un român este implicat

Un om de afaceri din domeniul pescuitului și trei turiști canadieni au fost răniți în timpul unui atac armat în Mazatlán. Toți se pare că sunt în afara oricărui pericol.

Incidentul a avut loc miercuri seara, când aceștia luau cina la o taqueria situată pe bulevardul Rafael Buelna, aproape de colțul cu bulevardul Shrimp Shad, în mijlocul zonei turistice a portului.

Atacul a fost îndreptat împotriva omului de afaceri din domeniul pescuitului, identificat ca fiind Edgar "N", în vârstă de 49 de ani, care a fost împușcat de două ori în piept și o dată în picior, potrivit raportului autorităților locale.

 

Alte trei persoane au fost rănite



În același atac, trei turiști în vârstă, doi bărbați și o femeie de origine canadiană, au fost de asemenea răniți de schije de gloanțe și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Secretarul pentru Securitate Publică, Jaime Othoniel Barrón Valdez, a informat că omul de afaceri se află într-o stare de sănătate stabilă, dar este în continuare internat într-un spital privat.

Rănile turiștilor au fost minore, doi dintre ei au fost externați la câteva ore după atac, iar unul rămâne internat din cauza unui hematom moderat la membrul inferior, care nu îi pune viața în pericol.

 

Autoritățile nu au identificat atacatorul până în prezent



Se știe că atacatorul a folosit o armă scurtă și apoi a fugit pe jos spre faleză, dar deocamdată nu a fost identificat sau arestat.

În această dimineață de vineri va începe operațiunea Săptămâna Patimilor 2023 în Sinaloa, iar la Mazatlan va fi arborat steagul, potrivit chiar autorităților, pentru a le oferi turiștilor liniștea de care au nevoie pentru a vizita portul, conform msn.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel