Un șofer ROMÂN de TIR, întors acasă de câteva zile, și-a UCIS soția ce tocmai venise din Germania

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: Facebook Elena Coca Onilă
Sursa foto: Facebook Elena Coca Onilă

Un şofer român de TIR şi-a ucis soţia, noaptea trecută, după o ceartă care a degenerat, în comuna Albeşti din Vaslui.

Bărbatul de 45 de ani, recent întors acasă, ar fi aflat că soţia l-ar fi înşelat cu cel mai bun prieten. Nenorocirea s-a petrecut, noaptea trecută, în casa familiei Onilă din Albeşti.

Petrică Onilă s-a întors acasă de aproximativ zece zile, în timp ce soţia sa, Elena Coca, ajunsese acasă, din Germania, acolo unde lucra, de trei zile, relatează Observator. Între cei doi soţi a izbucnit o ceartă, iar potrivit unor surse, soţul ar fi aflat că femeia, în vârstă de 44 de ani, l-ar fi înşelat cu cel mai bun prieten al său.

 

Şofer român de TIR, crimă în Albeşti, Vaslui

 

În acel moment, bărbatul aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a pus mâna pe un cuţit şi şi-a înjunghiat soţia de patru ori. Loviturile au fost fatale pentru femeia de 44 de ani. După crimă, şoferul român de TIR a realizat ce a făcut şi a încercat să se sinucidă în acelaşi mod, lovindu-se cu cuţitul.

Totuşi, el a sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului au ajuns poliţiştii şi un echipaj SMURD. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe soţia şoferului, în timp ce criminalul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Vecinilor nu le vine să creadă ce s-a întâmplat în casa familiei Onilă, mai ales că cei doi păreau foarte fericiţi împreună şi aveau doi copii mari, respectiv o fată studentă şi un băiat, elev la un liceu din Vaslui.

Poliţiştii şi procurorii din Vaslui au deschis un dosar penal pentru omor.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel