Un microbuz cu români și mai multe mașini înmatriculate în România, carambol în Germania: O persoană și-a pierdut viața, iar alți 14 sunt răniți

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Un microbuz cu români și mai multe mașini înmatriculate în România, carambol în Germania: O persoană și-a pierdut viața, iar alți 14 sunt răniți. FOTO: colaj capturi rosenheim24.de
Un microbuz cu români și mai multe mașini înmatriculate în România, carambol în Germania: O persoană și-a pierdut viața, iar alți 14 sunt răniți. FOTO: colaj capturi rosenheim24.de

Un microbuz cu români a fost implicat, azi-noapte, într-un accident teribil ce a avut loc pe B12 (München - Passau) din Germania. Un prim bilanț arată devastator: un mort și 14 răniți.

Potrivit primelor constatări la fața locului, accidentul s-a petrecut în jurul orei locale 03:05, în apropiere de Kirchdorf am Inn, districtul Rottal-Inn din Germania. Conform informațiilor oferite până la ora publicării acestei știri, în teribilul accident au fost implicate un microbuz și mai multe mașini, toate înmatriculate în România, informează rosenheim24.de. 

Cauza exactă a accidentului este încă neclară momentan.

Austria. O româncă ce dormea pe un trotuar rece cu bagajele, surprinsă de un tânăr: „Reacția ei a fost sfâșietoare” - FOTO

 

Serviciile de urgență au „avut în față o imagine terifiantă”

 

În urma impactului, la locul accidentului au fost trimise un mare contingent de salvatori de la pompieri și de la Crucea Roșie, precum și două elicoptere. Serviciile de urgență au „avut în față o imagine terifiantă”: 14 persoane rănite, cel puțin trei dintre ele grav. Orice ajutor a venit prea târziu pentru o persoană, care a murit la locul accidentului. Nu sunt disponibile momentan alte informații cu privire la identitatea victimelor.

B12 a fost total închis după accidentul grav dintre Simbach și B20 de lângă Stammham. Potrivit rapoartelor de trafic, șoferii trebuie să se aștepte la întârzieri considerabile în trafic în acea zonă.

Ultimul accident grav pe B12 a avut loc duminică seara, pe 25 septembrie, lângă Ering am Inn. Cinci persoane au fost atunci grav rănite.

Austria. Sfârșit teribil pentru o escortă româncă. Alerta s-a dat din România: Bărbatul care o contactase pe Internet a mărturisit

 

Vezi și 

 

Șofer român, accident spectaculos în Austria: S-a răsturnat cu BMW-ul după ce a acvaplanat

 

Un român din Austria a tras o sperietură zdravănă în timp ce conducea prin localitatea Pfaffstatt (districtul Braunau), după ce mașina sa acvaplanat și s-a răsturnat. 

În mașina condusă de bărbatul de 45 de ani se mai aflau alte două persoane.

Potrivit publicației volksblatt.at, românul, rezident în raionul Braunau îşi conducea maşina pe L505, Mattseer Strase, la scurt timp după ora 18.00.  Venind de la Abern, a condus în direcția Pfaffstätt. Doi tineri de 23 de ani din raionul Braunau, tot români, se aflau pe scaunul pasagerului din față și pe bancheta din spate.

Pe drumul îmbibat de ploaie din municipiul Pfaffstätt, mașina a derapat și șoferul nu a mai putut să o controleze. Autovehiculul a ieșit de pe drum și s-a oprit izbit de un terasament.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel