Un grup de români a TERORIZAT o comunitate din Anglia cu afacerea lor: „Localnicii nu puteau să-şi lase copiii afară la joacă“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Șase români au fost trimiși la închisoare după ce au fost găsiți vinovați de conducerea unui bordel în care exploatau tinere din România. Localnicii din cartierul unde își desfășurau afacerea erau terorizați și spun că nu își puteau lăsa copiii afară din case.

Banda de români făcea publicitate serviciilor sexuale ale tinerelor pe Internet și le muta pe acestea dintr-un oraș în altul. Afacerea lor s-a stricat însă după ce au deschis un bordel într-un cartier liniștit din Blackburn. Oamenii au anunțat autoritățile cu privire la o casă unde credeau ei că se află un bordel.

Românii inventaseră un cod pentru clienţi, ca aceştia să-şi dea seama când bordelul era deschis şi tinerele disponibile. Ei puseseră globuri de discotecă la ferestre, pe care le porneau atunci când fetele erau gata pentru a primi clienţi, potrivit Lancashire Telegraph. O anchetă a arătat că adresa de pe St Stephen’s Road figura într-o rețea de bordeluri deschise în Blackburn, Burnley și Preston și mai departe în Leeds, Bradford, Nottingham și Londra.

„Localnicii nu puteau să-şi lase copiii afară la joacă“

 

Românii fost condamnați la Preston Crown Court pe 25 noiembrie. Valentina Crețu, de 30 de ani, a fost închisă pentru 24 de luni, Mihaela-Diana Bărbieru, 31 de ani, a fost închisă pentru 19 luni, Valentin Caraman, 38 de ani, a fost închis pentru 21 de luni, Răzvan Zidaru, 29 de ani, a fost închis pentru 24 de luni, Marius Florian Şerban, 38 de ani, a fost închis pentru 21 de luni, iar Valentin Aurelian Ghelase, de 35 de ani, a fost închis pentru 21 de luni. oți vor fi deportați când îşi vor încheia condamnările la închisoare.

„Această bandă le-a folosit pe aceste femei ca pe o marfă, fără a ține cont de bunăstarea lor sau de drepturile omului. Dovezile strânse de poliție au arătat clar că ei controlează femeile în scopul practicării prostituției”, a declarat polițistul care a condus ancheta. "„fectul asupra comunității a fost enorm. Localnicele spuneau că nu puteau să-şi lase copiii afară la joacă din cauza numărului mare de bărbaţi care veneau pe bandă rulantă la adresa respectivă", susţin anchetatorii, citați de Lancashire Telegraph.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel