Un copil de trei ani a căzut de la etajul unui bloc. Băiețelul a ajuns la spital

Mihaela Horchidan |
Data publicării:
Foto: ILUSTRATIV
Foto: ILUSTRATIV

Un copil de trei ani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) "Sf. Pantelimon" Focşani, în această seară, după ce ar fi căzut de la etajul doi al unui bloc din municipiul Focşani, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

 

"În jurul orei 16,00, Poliţia Municipiului Focşani a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că un minor ar fi căzut de la etajul unui bloc din municipiu. Băieţelul în vârstă de trei ani a fost transportat cu ambulanţa la SJU Focşani, unde i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate", a precizat IPJ Vrancea.

Copilul se afla în grija unor rude la momentul accidentului și ar fi căzut de la etajul doi al unui bloc din Focşani, după ce s-ar fi aplecat peste balcon. Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea, copil a fost preluat conştient de la locul accidentului.

"Copilul a fost preluat conştient de la locul accidentului de echipajul SAJ Vrancea şi transportat la SJU Focşani, pentru investigaţii suplimentare. Acesta prezenta un hematom cranian şi traumatism toracic şi, la prima vedere, nu avea fracturi ale membrelor superioare sau inferioare", a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Marinela Preda.

În prezent, copilul se află în secţia de Chirurgie Infantilă, la Terapie Intensivă, sub supravegherea medicilor. De asemenea, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, scrie Agerpres.

 

Informații tulburătoare în cazul băieţelului aruncat de la etaj de tată. Mama micuțului rupe tăcerea

 

Un caz asemănător a avut loc și în Râmnicu Vâlcea, unde un bărbat a aruncat copilul concubinei sale de la etajul 4 al unui bloc, apoi a sărit şi el. Mama micuțului a vorbit în exclusivitate pentru Antena 3 şi a dat de înţeles că între ea şi iubitul său au existat certuri.

Copilul este acum în stare stabilă însă rănile suferite sunt extrem de grave. Bărbatul a murit după ce a ajuns în spital.

Mama băieţelului de 7 ani este asistentă medicală în spitalul unde copilul şi concubinul său au fost duşi după ce au căzut de la etajul 4. Era de gardă în ziua respectivă. Băieţelul a ajuns cu o contuzie pulmonară şi răni extrem de grave, iar bărbatul a murit la câteva minute după ce a ajuns la Unitatea de primiri Urgenţe.

Mama băieţelului aruncat de la etaj spune că nu îşi explică gestul bărbatului. În declaraţiile obţinute exclusiv de Antena 3 aceasta spune că nu îşi explică gestul bărbatului însă, a dat de înţeles că între ei ar fi existat neînţelegeri, potrivit Antena 3.

Poliţiştii au deschis acum un dosar penal şi încearcă să afle de ce a recurs bărbatul de 40 de ani la gestul extrem.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel