Informații tulburătoare în cazul băieţelului aruncat de la etaj de tată. Mama micuțului rupe tăcerea

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Informaţii tulburătoare în cazul tragediei din Râmnicu Vâlcea, unde un bărbat a aruncat copilul concubinei sale de la etajul 4 al unui bloc, apoi a sărit şi el. Mama micuțului a vorbit în exclusivitate pentru Antena 3 şi a dat de înţeles că între ea şi iubitul său au existat certuri.

Copilul este acum în stare stabilă însă rănile suferite sunt extrem de grave. Bărbatul a murit după ce a ajuns în spital.

Mama băieţelului de 7 ani este asistentă medicală în spitalul unde copilul şi concubinul său au fost duşi după ce au căzut de la etajul 4. Era de gardă în ziua respectivă. Băieţelul a ajuns cu o contuzie pulmonară şi răni extrem de grave, iar bărbatul a murit la câteva minute după ce a ajuns la Unitatea de primiri Urgenţe.

Mama băieţelului aruncat de la etaj spune că nu îşi explică gestul bărbatului. În declaraţiile obţinute exclusiv de Antena 3 aceasta spune că nu îşi explică gestul bărbatului însă, a dat de înţeles că între ei ar fi existat neînţelegeri, potrivit Antena 3.

Apelul la 112 a fost dat în mijlocul zilei de cei care au asistat terifiaţi la întreaga scenă. Vecinii spun că cei doi stau în blocul respectiv de mai bine de 10 ani însă sunt extrem de retraşi.

Informații tulburătoare în cazul băieţelului aruncat de la etaj de tată

 

Poliţiştii au deschis acum un dosar penal şi încearcă să afle de ce a recurs bărbatul de 40 de ani la gestul extrem.

Unii vecini spun că acesta ar fi avut probleme psihice.

Poliţiştii nu au stabilit încă dacă a fost vorba despre o acţiune intenţionată sau nu şi care ar fi putut fi motivul. 

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ ) Vâlcea au precizat că au fost anunţaţi de incident prin 112, bărbatul decedând ulterior la spital, unde a fost transportat alături de fiul său, ambii având multiple traumatisme.

"Astăzi, în jurul orei 16,00, poliţiştii din Râmnicu Vâlcea au fost sesizaţi, prin 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că două persoane s-au precipitat de la etajul unui bloc. Din primele verificări se pare că ar fi vorba de un bărbat, în vârstă de 40 de ani, şi copilul său minor, în vârstă de 7 ani. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj medical, care a transportat victimele la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale", au arătat reprezentanţii Poliţiei Vâlcea. Poliţiştii fac în continuare verificări pentru stabilirea condiţiilor şi împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel