Un tată s-a aruncat de la etajul 4 cu fiul său în braţe. Bărbatul a murit la spital, iar minorul e în stare gravă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un tată s-a aruncat de la etajul 4 cu fiul său în braţe. Bărbatul a murit la spital, iar minorul e în stare gravă
Un tată s-a aruncat de la etajul 4 cu fiul său în braţe. Bărbatul a murit la spital, iar minorul e în stare gravă

Poliţiştii vâlceni au deschis o anchetă şi fac cercetări în cazul unui bărbat de 40 de ani care s-ar fi aruncat, miercuri seara, de la etajul patru al unui bloc din municipiul reşedinţă, împreună cu copilul său în vârstă de şapte ani, transmite Agerpres.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ ) Vâlcea au precizat că au fost anunţaţi de incident prin 112, bărbatul decedând ulterior la spital, unde a fost transportat alături de fiul său, ambii având multiple traumatisme.

"Astăzi, în jurul orei 16,00, poliţiştii din Râmnicu Vâlcea au fost sesizaţi, prin 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că două persoane s-au precipitat de la etajul unui bloc. Din primele verificări se pare că ar fi vorba de un bărbat, în vârstă de 40 de ani, şi copilul său minor, în vârstă de 7 ani. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj medical, care a transportat victimele la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale", au arătat reprezentanţii Poliţiei Vâlcea. Poliţiştii fac în continuare verificări pentru stabilirea condiţiilor şi împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. 

 

Bărbatul ar fi șofer de TIR și locuia alături de partenera sa

 

Unul dintre martorii care a observat întregul incident a declarat: „Am auzit o bubuitură puternică, nu cred că a atenuat căzătura de balcoanele etajelor de jos. A căzut pe pământ cu iarbă.  Copilul era extrem de speriat, plângea rău, abia l-am liniștit, dar nu părea să sângereze de undeva. În schimb, adultul stătea rezemat de unul dintre balcoanele de la parter și nu avea aproape nicio reacție, dar sângera din buze și avea ochiul umflat.

Se ținea cu mâna stângă de mâna dreaptă. Avea osul ieșit prin piele, dar părea că nu acuză nicio durere, probabil din cauza șocului. Tot ce a putut să spună este că au fost aruncați de la balcon, dar era foarte foarte confuz”, a declarat un martor pentru Gazeta Vâlceană.

Din primele informații, bărbatul ar fi șofer de TIR și locuia alături de partenera sa, o asistentă medicală de la Spitalul Vechi. Conform surselor, minorul este copilul partenerei sale. 

Până în acest moment nu se cunosc motivele pentru care bărbatul a recurs la acest gest, însă oamenii din zonă vorbesc că bărbatul ar avea probleme de natură psihică.  Copilul are șapte ani. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, fiind deschis un dosar penal. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel