Germania. Șofer român de TIR, implicat într-un groaznic accident cu trei camioane pe A7: Trei victime - FOTO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Germania. Șofer român de TIR, implicat într-un groaznic accident cu trei camioane pe A7: Trei victime. FOTO: capturi osthessen-news.de
Germania. Șofer român de TIR, implicat într-un groaznic accident cu trei camioane pe A7: Trei victime. FOTO: capturi osthessen-news.de

Un șofer român de camion a fost rănit, ieri seară, în urma unui groaznic accident pe A7, între Hünfeld / Schlitz şi joncţiunile Niederaula, Germania.

Un rănit grav, doi răniți ușor și aproximativ 200.000 de euro daune materiale este bilanțul unui accident cumplit de circulație care a avut loc ieri seară, în jurul orei 22:20, pe A7, în Germania.

2. -imagine fara descriere- (germania--sofer-roman-de-tir--implicat-intr-un-groaznic-accident-cu-trei-camioane-pe-a7-trei-victime-2.jpg)

Un șofer de 65 de ani, un șofer român de 35 de ani și un alt șofer de 36 de ani s-au ciocnit cu TIR-urile lor pe A7. Șoferul de 65 de ani și românul au fost nevoiți să-și oprească vehiculele grele la capătul ambuteiajului din cauza unui camion avariat la aproximativ doi kilometri de joncțiunea Niederaula.

3. -imagine fara descriere- (germania--sofer-roman-de-tir--implicat-intr-un-groaznic-accident-cu-trei-camioane-pe-a7-trei-victime-3.jpg)

Tânărul șofer de 36 de ani nu a mai putut să frâneze la timp, pentru o cauză încă inexplicabilă, și a intrat cu TIR-ul în camionul staționar al românului. Acesta, la rândul său, a fost împins de forța impactului asupra camionului bărbatului de 65 de ani care stătea în fața lui. Toți cei trei șoferi au fost răniți.

4. -imagine fara descriere- (germania--sofer-roman-de-tir--implicat-intr-un-groaznic-accident-cu-trei-camioane-pe-a7-trei-victime-4.jpg)

Șoferul de 36 de ani a trebuit să fie internat la spital cu răni grave.

5. -imagine fara descriere- (germania--sofer-roman-de-tir--implicat-intr-un-groaznic-accident-cu-trei-camioane-pe-a7-trei-victime-5.jpg)

 

Autostrada a fost închisă până dimineață

 

Pe durata amplelor lucrări de salvare, A7 de la joncțiunea Hünfeld/Schlitz a rămas complet închisă pe direcția nord până la ora 04:55 dimineața. Traficul a fost deviat. Din cauza volumului redus de trafic, nu au existat obstacole majore.

La locul accidentului au fost dislocați numeroși salvatori, pompierii voluntari Hünfeld, departamentul de întreținere a autostrăzii Fulda și mai multe servicii de remorcare și recuperare. 

De menționat, de asemenea, că în timpul circulației pe banda de urgență, în cadrul unei declanșări de alarmă, a avut loc o coliziune între o mașină de pompieri și un camion blocat într-un ambuteiaj, care din fericire a decurs fără probleme, doar pagube minore materiale.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel