Germania. Român de 21 de ani, mort după ce a coborât de la volan în mijlocul autostrăzii și a fost spulberat de o altă mașină

Mihaela Horchidan |
Data actualizării: | Data publicării:
Germania. Român de 21 de ani, mort după ce a coborât de la volan în mijlocul autostrăzii și a fost spulberat de o altă mașină
Germania. Român de 21 de ani, mort după ce a coborât de la volan în mijlocul autostrăzii și a fost spulberat de o altă mașină

Accident cumplit pe autostrada A3 din Germania, unde un tânăr român în vârstă de 21 de ani a murit, luni, după ce mașina lui, oprită pe banda de urgență, fără să fie semnalizată, a fost lovită de un alt autoturism.

În urma accidentului, autostrada A3 la Kreuz Breitscheid, a trebuit să fie închisă luni dimineață, temporar, după producerea unui accident grav, scrie Westdeutsche Allgemeine Zeitung. Un tânăr de 21 de ani din România a fost ucis în urma impactului.

Potrivit poliției, mașina românului, un Renault Twingo, s-a defectat luni dimineață, în jurul orei 4.30. Astfel, acesta a fost nevoit să oprească pe prima bandă, fără a își semnaliza însă prezența.

Impactul s-a produs după ce un bărbat în vârstă de 72 de ani din Dinslaken s-a izbit cu Opel-ul său de mașina românului. Imediat după primul impact, un alt bărbat de 48 de ani, aflat într-un Mini, l-a lovit pe tânărul român de 21 de ani.

Tânărul a murit ulterior la spital, iar șoferul care conducea Mini-ul a suferit un șoc. În urma impactului, bărbatul de 72 de ani nu a fost rănit.

 

Trafic blocat pe o distanță de 20 de kilometri 


Potrivit poliției, nu este clar cum s-a putut întâmpla tragicul accident. Din primele cercetări, încă nu este clar dacă șoferul, care a fost acroșat, a ieșit din vehicul înainte de accident sau dacă a fost aruncat din Renault în urma coliziunii cu Opel-ul, prima mașină care l-a lovit pe acesta.

De asemenea, în acest caz, pompierii și serviciile de salvare din zonă au acționat cu aproape 40 de forțe.

Potrivit informațiilor autorităților, locul accidentului se întindea pe o distanță de câteva sute de metri.

Înainte de sosirea cadrelor medicale, martorii prezenți la fața locului au acordat asistență răniților imediat după accident. Cu toate acestea, autostrada a fost închisă timp de aproximativ cinci ore pentru recuperarea vehiculelor și pentru investigarea cauzelor în care s-a produs tragicul accident. Drumul a fost redeschis în jurul orei 9.30.

Potrivit WDR-Verkehrsfunk, traficul a fost blocat pe o distanță de 20 de kilometri, la o oră de vârf a dimineții. De asemenea, au existat ambuteiaje masive pe A52 și pe A57, rutele alternative. Poliția investighează în continuare cauza accidentului în care tânărul român de 21 de ani și-a pierdut viața.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel