Un câștigător al premiului Nobel face o declarație șocantă: "COVID-19 a fost scăpat din laborator"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Noul coronavirus este rezultat în urma manipulării în laborator, a spus profesorul Luc Montagnier, câștigător al Premiului Nobel pentru medicină în 2008. 

Luc Montagnier, profesorul care a descoperit virusul HIV, a declarat recent, într-un interviu, că virusul Covid-19 ar fi fost scăpat accidental din laboratorul din Wuhan, unde a fost studiat vaccinul împotriva SIDA. Potrivit profesorului Montagnier, Sars-CoV-2 este un virus la care s-a lucrat în ultimul trimestru al anului 2019.

"Alături de colegul meu, biomatematicianul Jean-Claude Perez, am analizat cu atenție descrierea genomului acestui virus RNA", a explicat Nobel în interviu, scrie publicația ilmessaggero.it.

"Nu sunt primul care spune asta. Un grup de cercetători indieni a făcut un studiu care arată cum genomul complet al acestui virus conține secvențe ale unui alt virus, tocmai cel care provoacă SIDA. Grupul indian s-a retras apoi, dar adevărul științific apare întotdeauna. Secvența SIDA a fost introdusă în genomul coronavirusului pentru a încerca să se obțină un vaccin din el", mai spune Montagnier.

Potrivit savantului, elementele modificate ale acestui virus vor fi în continuare eliminate, pe măsură ce se răspândește: "Natura nu acceptă nicio manipulare moleculară, va elimina aceste schimbări nefirești și chiar dacă nu se va face nimic, lucrurile se vor îmbunătăți, dar, din păcate, după multe victime".

Piața de pește este o poveste

 

"Piața de pește este o legendă. Nu este posibil să fie doar un virus transmis de un liliac. Probabil de la acest lucru au început, apoi l-au modificat. Poate că au vrut să facă un vaccin împotriva SIDA folosind un coronavirus ca purtător de antigen. Pentru că nu trebuie să uităm că ne aflăm în lumea naturii, există echilibre care trebuie respectate. Natura elimină secvența genomului coronavirusului.

"Cred că, în acest caz, guvernul de la Beijing este cel care a ascuns lucrurile. Dar adevărul iese la iveală, așa cum am spus. Nu este nevoie să facem acuzații acum și nici să deschidem investigații. China este o țară grozavă și sper să poată recunoaște o eroare ", a concluzionat el, potrivit sursei citate.

 (w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel