Un Boeing 737 cu 136 de persoane la bord a intrat într-un râu din Florida

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un avion Boeing 737 care venea de la baza navală din Guantanamo Bay, Cuba, a ratat aterizarea pe pista bazei navale din Jacksonville, Florida, și a intrat în apele râului St Johns, informează Digi24. 

La bord se aflau 136 de persoane, între care procurorul militar al SUA, relatează CNN, conform sursei citate. Toată lumea este în viață la bord, a anunțat primarul orașului Jacksonville. Totuși, 21 de persoane au fost transportate la spital.

Citește și Etiopia, TRAGEDIE AVIATICĂ. ULTIMELE CLIPE ale pasagerilor, surprinse înainte de prăbușire. IMAGINI CUTREMURĂTOARE (VIDEO)

Avionul nu s-a scufundat, ci se află în apă de mică adâncime. Râul St Johns, cel mai mare din Florida, se află chiar la capătul pistei bazei militare.

Imediat, la fața locului au fost trimise echipe de securitate ale marinei americane și personal de urgență, care monitorizează situația.

Citește și Etiopia, TRAGEDIE AVIATICĂ. Ce au STRIGAT PILOȚII înainte să se PRĂBUȘEASCĂ cu avionul (VIDEO)

De vină pare să fi fost un rotor al avionului, care nu a funcționat bine. Incidentul s-a petrecut la ora locală 21:40. Avionul decolase cu patru ore întârziere.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel