Etiopia, TRAGEDIE AVIATICĂ. Ce au STRIGAT PILOȚII înainte să se PRĂBUȘEASCĂ cu avionul (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Noi dezvăluiri sunt făcute despre tragedia din Etiopia, care a șocat o lume întreagă, în urma căreia au murit 157 de oameni, după ce avionul în care se aflau s-a prăbușit la scurt timp după decolare.

Astfel, piloții cursei Ethiopian Airlines au spus turnului de control că au „probleme cu sistemul de control al zborului” chiar înainte să se prăbușească.

Informația a fost dezvăluită marți de directorul executiv al companiei, Tewolde GebreMariam, pentru CNN, informează stirileprotv.ro.

Acest lucru sugerează că aparatul de zbor nu răspundea la comenzile piloților, iar aceștia au pierdut controlul avionului, a spus și jurnalistul Richard Quest.

 

GebreMariam a precizat că datele de zbor vor fi trimise „peste oceane”, în loc să fie prelucrate în Etiopia, care nu are capacitatea tehnică să le studieze. Șeful companiei nu a spus unde exact vor ajunge aceste date, ca să fie citite.

Citește și Etiopia, TRAGEDIE AVIATICĂ. ULTIMELE CLIPE ale pasagerilor, surprinse înainte de prăbușire. IMAGINI CUTREMURĂTOARE (VIDEO)

El a mai spus că piloții au luat la cunoștință o directivă de navigare care a fost emisă imediat după tragedia Lion Air din octombrie și că au avut parte de cursuri de specializare suplimentare.

Un aparat Boeing 737 MAX 8 al companiei Ethiopian Airlines, cu 157 de persoane la bord, s-a prăbuşit duminică la sud-est de Addis Abeba la scurt timp după decolare, la patru luni după un accident similar al unui avion al companiei Lion Air în Indonezia soldat cu 189 de morţi, în urma ambelor catastrofe neexistând supravieţuitori.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel