Un bărbat și o femeie au bătut un agent de pază într-un magazin din Prahova. Îi atenționase că nu purtau mască

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Poliția Prahova a anunțat că a reținut, pentru 24 de ore, un bărbat și o femeie care, ieri după-amiază, ar fi agresat un agent de pază, în incinta unei societăți comerciale din oraș.

Pe data de 9 iunie, în jurul orei 14:30, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 de Poliție Ploiești au fost sesizați despre faptul că în incinta unei societăți comerciale din zona de sud a orașului, în urma unui conflict spontan, ar fi avut loc o agresiune asupra unui agent de pază, relatează realitateadeprahova.ro.

”Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde, din primele cercetări au stabilit faptul că la intrarea în societatea comercială, trei persoane (două femei și un tânăr) ar fi fost atenționate că nu purtau mască de protecție, moment în care aceștia s-ar fi manifestat agresiv față de agentul de pază, lovindu-l și adresându-i injurii. Persoanele implicate au fost conduse la sediul poliției în vederea efectuării de cercetări”, au detaliat reprezentanții IJP Prahova.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe. În baza probatoriului administrat, față de una dintre femei și față de tânăr, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore.


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel