Italia. Un român a incendiat o mașină și transmitea Live pe Facebook

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Un român a incendiat o mașină și transmitea Live pe Facebook
Italia. Un român a incendiat o mașină și transmitea Live pe Facebook

Un tânăr român, de 32 de, a fost reținut de polițiștii din Chiavari, după ce acesta transmite Live pe facebook un incendiu, care a cuprins un automobil.

 

În seara zilei de 9 iunie 2021, poliția din Genova a denunțat la Chiavari un român, în vârstă de 32 de ani, fără adăpost și cu antecedente penale, acuzat de incendierea unui automobil.

Un martor a sunat la pompieri, după ce a observat un cum din portbagajul unei mașini ieșea fum. În vecinătatea mașinii, martorul a  văzut un bărbat care filma și care s-a îndepărtat doar la apropierea sirenelor. 

Agenții Comisariatului Chiavari au intervenit imediat la fața locului și,  după ce au pompierii au stins flăcările, au adunat probe din mașina arsă. Forțele de ordine l-au identificat pe cel care a incendiat mașina. Bărbatul se afla în camera unui hotel din Chiavari, relatează genovatoday.it.

Oamenii legii au verificat telefonul tânărului, în care au găsit două videoclipuri: în primul, tânărul român, de 32 de ani, filmase portbagajul mașinii din care ieșea fum, iar în al doileavideo, tânărul îi invita pe toți să intre pe Facebook și să urmărească imaginile. Bărbatul le spunea urmăritorilor săi: „Am incendiat-o!”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel