Un bărbat din Iași şi-a ucis, cu cruzime, mama. A lovit-o fără milă, apoi a înjunghiat-o de mai multe ori 

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

Un bărbat şi-a omorât mama în casa în care locuiau împreună, situată în Răducăneni. Ioan S., în vârstă de 49 de ani, fusese externat de la Institutul de Psihiatrie "Socola", el fiind internat în urmă cu ceva timp din cauza unor boli psihice. astfel, bărbatul s-a întors acasă. În timp ce se afla în casa din satul Răducăneni cu mama lui, la un moment dat, cei doi au început să se contrazică.

Bărbatul nu s-a mai putut controla şi a început să îşi lovească mama cu pumnii şi picioarele. Femeia a căzut în urma loviturilor. Fiul agitat a început să-și strângă mama de gât cu putere, apoi a luat un cuţit de bucătărie şi i l-a înfipt de mai multe ori în gât, scrie ziaruldeiasi.ro.

“În fapt, s-a reţinut că, pe fondul unor afecţiuni psihice, inculpatul S.I. a fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola până la data de 26 mai 2021. Ulterior, în ziua de 30 mai, în timp ce se afla în locuinţa comună, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul i-a aplicat mamei sale mai multe lovituri la nivelul feţei şi corpului, a sugrumat-o, după care a înjunghiat-o de mai multe ori, leziunile provocate conducând la decesul victimei", a precizat Mihaela Apostol, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Potrivit medicilor legişti, victima a murit prin sufocare, deoarece avea mai multe plăgi înjunghiate la nivelul gâtului, nasul spart şi mandibula fracturată. Ioan a fost examinat de către psihiatri pentru a se stabili dacă a fost în deplinătatea facultăţilor mintale atunci când şi-a ucis mama. “Inculpatul a fost suspus unei expertize medico-legale psihiatrice, medicii specialişti concluzionând că a avut discernământ la momentul comiterii faptei cercetate. Medicul legist din cadrul IML Iaşi a concluzionat că moartea victimei s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acută consecutivă unui politraumatism cu fracturi ale oaselor masivului facial, adică a piramidei nazale şi a maxilarului. De asemenea, victima a suferit plăgi tăiate, înţepate, multiple care intersectează ţesutul celular subcutanat şi musculatura cervicală. Totodată, victima a suferit şi o fractură de cartilaj tiroid", a precizat procurorul. Ioan Stoica a fost trimis după gratii şi este cercetat pentru omor asupra unui membru de familie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel