Un artist român dă lovitura în Asia

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Barcelona 10.01.2016  Politica Debate de investidura del nuevo President de la Generalitat Carles Puigdemont, en la foto besando a su esposa. FOTO  RICARD CUGAT
Barcelona 10.01.2016 Politica Debate de investidura del nuevo President de la Generalitat Carles Puigdemont, en la foto besando a su esposa. FOTO RICARD CUGAT
Matteo, mai tare ca Gangnam Style! Zeci de milioane de fani s-au filmat dansând: Panama!

Matteo, în vacanța din Thailanda

 

Thailandezii, înnebuniți după un artist român! Melodia "Panama” a cântărețului Matteo a devenit peste noapte cea mai urmărită și difuzată melodie pe canalul YouTube și pe posturile de radio din țară. În doar câteva zile peste 20 de milioane de fani au ascultat melodia pe YouTube.


Cu toate că gurile rele din showbizz-ul local au criticat versurile melodiei, linia melodică a acesteia precum și stilul de dans au făcut sute de mii de tineri să posteze filmulețe cu ei pe canalele de socializare dansând melodia lui Matteo.

 

fani din Thailanda dansând Panama


Mai mult decât atât, fenomenul "Panama" are fani și printre vedetele locale. Actrița Janie Tienphosuwan, și Chotika "Noey" Wongwilas precum și cântăreții Suteewan Thaveesinn sau "Baitoey R Siam" au devenit promotorii melodiei în mediul online filmându-se în timp ce dansează ”Panama”.

 

vedete din Thailanda dansând Panama


În ceea ce-l privește pe Matteo, cântărețul a postat un mesaj de mulțumire adresat milioanelor de fani pe un cont de socializare și a declarat că se simte flatat că melodia sa a devenit unul dintre cele mai iubite cântece din Thailanda.

 

Matteo, în vacanța din Thailanda


Artistul s-a îndrăgostit la rândul său de Thailanda, după ce anul trecut a fost într-o vacanță exotică alături de iubita lui și câțiva prieteni.

 

 

videoclip oficial Panama

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel