Ultimul mesaj al lui Ramon, ex-concurentul Masterchef răpus de cancer: „Dumnezeu îți dă cât poți duce!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Ramon Chichireanu, unul dintre concurenții memorabili ai emisiunii Masterchef datorită umorului său unic, a pierdut lupta cu cancerul într-un spital din Germania. În ciuda eforturilor medicilor, a familiei și a miilor de oameni care au donat pentru ca Ramon să învingă boala, tânărul ieșean a murit.

„Vreau sa știți ca o energie enorma este captata de mine prin gândurile frumoase pe care le împărtășiți. Dacă iubirea și dragostea ar putea fi fructificate în materie, cred ca universul ar fi în mana mea. Vreau sa știți ca am nevoie de Rugăciunea voastră pentru mine, alături de mine, sa pot sa arat ca Dumnezeu îți dă cât poți duce!“, este ultimul mesaj pe care Ramon l-a scris pe pagina sa de Facebook, pe 7 martie.

Acum 2 ani, Ramon a fost diagnosticat cu cancer limfatic – o boală îngrozitoare. Ramon a plecat în Germania, unde a putut beneficia de un tratament corespunzător, a fãcut tot felul de investigaţii şi tratamente, a suferit operaţii care mai de care mai complexe şi de 2 ani lupta cu înverşunare.

„Acum un an, el a reuşit extraordinarul – s-a luptat singur în prima fazã cu cancerul şi a supravieţuit. Atunci i-a zâmbit frumos bolii, a întrebat-o cu ce treabã pe la el şi apoi a invitat-o sã îl pãrãseascã. El avea chestii mult mai importante – acasã în Romania tocmai i se nãştea al 3-lea copil - o minune de fetiţã!“, scrie Cristina, una dintre persoanele care au inițiat o campanie de strângere de fonduri pentru el.

Citește și: A murit Ramon Chicireanu, fost concurent MasterChef, după o luptă grea cu o boală necruțătoare

Însã cancerul a recidivat. Deși oamenii s-au mobilizat pentru el și s-au strâns donații considerabile, trupul lui Ramon a cedat... 

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel