A murit Ramon Chicireanu, fost concurent MasterChef, după o luptă grea cu o boală necruțătoare

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Ramon Chicireanu, fost concurent Masterchef, a trecut în neființă după o luptă grea cu o boală necrutățoare, lăsând în urmă pe soția sa și cei trei copii, răpuși de durere.

Ramon Chicireanu a devenit cunoscut în România după participarea la show-ul culinar MasterChef, în urmă cu cinci ani. El a rămas în mintea telespectatorilor datorită glumelor pe care le spunea la tot pasul și a felului său unic și pozitiv de a fi.

În urmă cu câțiva ani, Ramon a fost diagnosticat cu o boală necruțătoare, cancer limfatic, și de atunci el a început să lupte din răsputeri pentru a-și salva viața.

În 2018, simpaticul bucătar a fost operat în Germania, însă boala a recidivat, atacându-l mai agresiv decât înainte. Ultimele fotografii cu el sunt de-a dreptul înfiorătoare: din păcate, simpaticul și zâmbărețul bucătar a devenit un om greu de recunoscut, plin de bandaje, ace și perfuzii, fiind transformat complet din cauza bolii.

 

Apel umanitar prin intermediul Facebook

 

Prietenii lui Ramon au făcut, la timpul respectiv, un apel umanitar pe o rețea de socializare pentru a aduna banii care erau necesari pentru continuarea tratamentului.

„Nu există cuvinte care să poată reproduce întru totul suferinţa acestui om. Şi nici imagini suficient de expresive. Doar Ramon ştie ce au însemnat toate acele operaţii şi zile de chinuri. Pozele lui sunt de-a dreptul înfiorătoare – surprind imaginea unui om bolnav, om care a trecut prin experienţe greu de închipuit – plin de perfuzii, găurit, bandajat, umflat, foarte greu de recunoscut – acestea sunt imaginile unui om care duce o luptă pe viaţă şi pe moarte... Toate aceste investigaţii, operaţii şi tratamente sunt extraordinar de costisitoare, iar Ramon îşi doreşte să continue această luptă pentru că el ştie cum să o câştige. Noi oamenii avem o putere fantastic – aceea de a ne ajuta aproapele, de multe ori depinde doar de noi să le oferim apropiaţilor o nouă şansă la viaţă”, era mesajul campaniei inițiate pe Facebook.

 

Mesajele de condoleanțe curg pe rețelele de socializare

 

După aflarea tragicei vești, fanii săi de pe Facebook, care i-au devenit pe parcursul ultimilor ani prieteni, au postat mesaje de condoleanțe și încurajare pentru familia îndurerată.

„Nu pot să cred! Dumnezeu să te aibă în paza lui om bun și senin. Sincere condoleanțe familie! Doamne, Doamne...”, este unul dintre mesajele de condoleanțe apărut pe Facebook.

„Condoleanțe familiei. Dumnezeu să îi dea odihnă veșnică și multă putere celor din familie”, este un alt mesaj.

Prietenii și familia sa și-l vor aminti pe Ramon drept omul pozitiv, cu zâmbetul pe buze, mereu pus pe glume. Dumnezeu să îl odihnească!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel