Ultima dorință a Ilenei, românca moartă de coronavirus în Italia chiar înainte de ziua ei: „Ultimul cadou...“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Fiica Ilenei, românca moartă de coronavirus, în Italia, a transmis un emsaj plin de durere, pe Facebook. Femeia, care trăiește la Milano, ar vrea să aducă sicriul cu mama ei în România. „Lăsați-ne să o ducem acasă!”, e strigătul ei.

O româncă de 79 de ani a murit în urmă cu trei zile într-un spital din Milano, autoritățile confirmând că femeia a decedat răpusă de coronavirus. Ileana a murit cu doar o zi înainte de a împlini 80 de ani.

Fiica ei a transmis un mesaj cutremurător pe Facebook: “E ….greu…e ….foarte greu sa ne resemnam oameni buni …ca nu mai e…sper sa putem sa-i îndeplinim ultima dorința … ultimul cadou …. SA NE LĂSAȚI SA O DUCEM ACASĂ ! DUMNEZEU SA NE AJUTE!”, scrie fiica femeii pe Facebook.

Citește și: UPDATE. Trei români din același sat, morți într-o „zonă roșie“ din Italia: „Așteptăm confirmarea oficială că au murit de coronavirus“

Ileana mersese în Italia la fiica ei, pentru a fi alături de sora mai mică, de 75 de ani, care plecase tot din Borșa,același sat de unde era și ea și care urma un tratament, suferind de o boală incurabilă Din păcate, amândouă femeile au murit la distanță una de alta. În cazul surorii ei însă nu există confirmarea oficială că a fost coronavirusul, dar rudele femeii spun că aceasta a fost cauza.

Totodată, din aceeași localitate din România, un alt bărbat aflat în Italia, dar în Trento, Ilie P., a decedat, apropiații spunând că ar fi contactat și el noul coronavirus înainte de a deceda. Bărbatul prezenta mai multe comorbidități, suferind de o boală incurabilă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel