Tudorel Toader i-a amenințat pe ziariștii

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Tudorel Toader i-a amenințat  pe ziariștii care au vrut să-i pună întrebări că ”va proceda în consecință” dacă aceștia nu respectă un presupus protocol.

Vă promit următorul lucru: am pe masă solicitările de reacreditare pe 2019. În măsura în care nu dați curs formulelor protocolare pe care le-am stabilit, voi proceda și eu în consecință”, a spus Tudorel Toader, transmite ȘtirileProtv.ro.

”În acel moment, o ziaristă i-a transmis: Dar noi nu putem să cerem revocarea dumneavoastră!”

Ziariștii au continuat avalanșa de întrebări: Ce notă vă dați? / Ați promis conferință săptămânală, de ce nu o faceți? / Vrem să vă punem întrebări / De ce nu ați vorbit în bilanț de OUG 7? / Ce credeți că ați făcut rău justiției în acești doi ani?

Toader a ignorat toate întrebările spunând ”Întâi citiți-o, documentați-o și apoi puneți întrebări. O să postez materialele pe și vă las pe dvs să faceți evaluarea dvs”.

Deranjat la finalul acestei "scurte declaratii de presa", asa cum anuntase, dar nu s-a tinut de cuvant, deranjat de faptul ca jurnalistii au insistat cu intrebari, Tudorel Toader ne-a amenintat ca exista posibilitatea sa nu ni se mai prelungeasca acreditarea la Ministerul Justitiei, pentru ca nu am respecta protocolul. Cam asa arata "autoievaluarea" facuta de Tudorel Toader, dupa doi ani de mandat", a explicat Ionela Arcanu la realitatea tv.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel